Barcelona

Közeleg Messi visszatérése

  • ivan

A Barcelona argentin támadója minden bizonnyal a Deportivo elleni bajnokin már újra ott lesz a pályán.

Tippelj a Barca meccsére a Tippkirályban!

Az ötszörös aranylabdás támadó még az Atlético Madrid elleni hazai 1-1-es mérkőzésen sérült meg, így azóta kénytelen volt kihagyni a Sporting Gijon, a Borussia Mönchengladbach, a Celta Vigo elleni meccseket, valamint az argentin válogatott két világbajnoki selejtezőjét is.

A Barcelona korábbi közlése szerint Messire minimum három hét kényszerpihenő várt, ennek megfelelően pedig a hétvégén már akár újra ott lehet a pályán. Messi közösségi oldalain folyamatosan beszámolt a rehabilitációjáról, keményen dolgozott a visszatérésre, a hírek szerint pedig vasárnapra újra bevethető állapotban lesz.

A spanyol bajnokságban csak 4. helyen álló Barcelona számára szükség is lesz az argentin támadóra, hiszen több botlás már nem igazán fér bele. A hétvégi ellenfél majd a Deportivo La Coruna lesz, amely legutóbbi két barcelonai meccsén elkerülte a vereséget (2-2, 2-2), ám áprilisban 8-0-ra kikapott a katalán óriástól.

A bukmékerek most sem fizetnek valamit túl sokat a Barca sikerére, hiszen mindössze 1.10-es szorzóval fogadható a hazai, míg a 0:2-es hendikep 1.75-ös értékkel kecsegtet.

[2300582] 2016-10-15 16:15:00 Barcelona - Deportivo La Corunax;
211384