Vb-selejtező

Jó az oddsunk a lettek ellen?!

  • ivan

A magyar válogatott pénteken 3-2-re kikapott Svájctól, ám hétfőn Lettországban javíthat.

Fotó: mlsz.hu

"Színvonalas meccset játszottunk, mindkét csapat jól teljesített, végig intenzív volt a találkozó. Sajnos sok egyéni hibát követtünk el, végül ezek miatt vesztettük el a mérkőzést - értékelte a pénteki vesztes meccset Bernd Storck szövetségi kapitány. "Bosszantó, hogy ilyen teljesítmény mellett pont nélkül maradtunk. Emelt fővel hagyhattuk el a pályát, kár, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni. Tanulnunk kell az elkövetett hibáinkból. Sajnálom, hogy nem sikerült pontot szereznünk, de azért büszke vagyok a játékosaimra, mert egy topcsapat ellen sikerült megállnunk a helyünket, azt a teljesítményt nyújtottuk, amit a nyári Eb-n is, felvettük a versenyt a nagyon erős svájciakkal".

A magyar csapat tehát hiába küzdött becsülettel, a második meccsen sem jött össze a győzelem, sőt, ezúttal a pontszerzés is elmaradt. A világbajnoki szereplés szempontjából nehéz helyzetben lévő csapatunk számára Lettországban kötelező a győzelem, amelyre jelenleg 1.95-ös szorzót fizetnek a magyar bukmékerek.

1X2    
Lettország Döntetlen Magyarország
TippmixPro@3.80 TippmixPro@3.25 TippmixPro@1.95

A lettek szintén vereséget szenvedtek pénteken, hazai pályán 2-0-ra kaptak ki Feröer-szigetek csapatától. A baltiak keretéből jó pár kulcsember sérüléssel bajlódik, ennek fényében talán nem akkora meglepetés az eredmény.

A magyar válogatottra ezzel együtt nehéz mérkőzés vár Rigában, ahol legutoljára 2004-ben lépett pályára és 2-1-es győzelmet aratott.

186541
[2059304] 2016-10-10 20:45:00 Lettország - Magyarországx;