Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország-Svájc vb-selejtezőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Svájc vb-selejtező mérkőzést, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Varin

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez ellen a kicsit tartalékos svájci gárda ellen bármi esélyünk legyen nyerni. Már a vb-n is az egyik legerősebb csapatnak saccoltam őket - mondjuk akkor nem lett igazam -, a magyar csapatnál pedig minden szinten sokkal előrébb járnak. Nincsenek igazán hatalmas sztárjaik, de a támadóik igencsak vaskos Bundesliga-rutinnal rendelkeznek, a kapuban Bürki megbízható, a középpálya pedig tele van rutinos, tehetséges, ámde fiatal játékosokkal. Egyszerűen sokkal jobbak nálunk. Nincsenek nagy reményeim, egy döntetlen már istenes bravúr lenne az Eb-győztest is legyőző helvétek ellen.

Tipp: Svájc vagy döntetlen@TippmixPro@1.32

Cipolla

Nekünk fontos lenne a győzelem, míg Svájcnak az X is jó tehát nekünk kellene papíron irányítani a meccset. Ezt vélhetően meg is fogjuk próbálni, de nagyon meglepne ha ez több helyzetben is jelentkezne. Kevés gólos meccset várok, ahol a legnagyobb sanszot az X-re érzem.

Tipp: Döntetlen@ TippmixPro@3.05

Tomihmv

Noha még csak a második fordulót rendezik a selejtezősorozatban, óriási tétje van a pénteki találkozónak. A feröeri ikszet követően győzelmi kényszerben vagyunk, amennyiben nem nyerünk, úgy szerintem borítékolható, hogy még a pótselejtezőt érő második helyet sem csípjük el. A svájciak ugyanakkor jól rajtoltak, hiszen hazai pályán 2-0-ra legyőzték Portugáliát, ám ez igen nagy terhet akaszt a vendégjátékos nyakába, mivel így megteremtették maguknak azt az esélyt, hogy egyenes ágon jussanak ki az oroszországi világbajnokságra. Egyébként is a regnáló Európa bajnok, csoport első számú favoritja elleni magabiztos sikert követően a svájci média újfent markáns sikert vár, pláne, hogy most lényegesen gyengébb ellenféllel találkoznak a helvétek, mint egy hónapja, még, ha idegenben is játszik válogatottjuk. A formák alapján a vendégek vannak tehát jobb passzban, azonban nem szabad elfelejteni, hogy mi hazai pályán teljesítünk a legjobban. Borítékolható, hogy átadjuk a területet a vendégeknek, próbálunk kontrára játszani, ami vagy össze jön vagy nem, de biztos, hogy nem várhatunk gólgazdag összecsapást. 

Tipp: a mérkőzés góljainak száma 2,5 alatt@TippmixPro@1.50

Kattints a képre a játékért!

mr.blonde

Túl sok minden nem szól mellettünk, de éppen ez lehet az esélyünk. A feröeri meccshez képest mindenképpen előrelépést várok, Storck szavai szerint fizikálisan jobb passzban leszünk. Az alapembereink többsége meccsben van, többnyire kezdőemberek klubjaikban, ami a válogatott szempontjából mindig kulcskérdésnek bizonyult. Szerintem a védekezésünk rendben lesz, a kérdés, hogy mennyire leszünk jók építkezésben, mennyit tudjuk birtokolni a labdát és legfőképp mihez kezdünk vele. Bár Svájc lényegesen jobb nevekből áll, azért hasra esni sem kell tőlük, bár a győzelemhez véleményem szerint nagy szerencsére lenne szükség. A teltházas Groupama mindenképpen a segítségünkre lesz, így reményeim szerint elkerüljük a vereséget és egy kevésgólos döntetlennel lehozzuk ezt a meccset. 

Tipp: Döntetlen@ TippmixPro@3.05

Noemail

Számomra is a leglogikusabb az X a mérkőzésre, hiszen a svájciaknak lesz több fontos hiányzójuk, míg a mieinknek illene az előző fordulóban elért kínos remit feledtetni a szurkolókkal. Azt gondolom, hogy ez egy olyan háromesélyes meccs, ahol azért az X2-nek sokkal nagyobb az esélye, mint az 1X-nek, így én kis téttel a döntetlen mellett foglalok állást. Persze ez egy "néptipp" és mint tudjuk, azok buknak a legkönnyebben...

Tipp: Döntetlen@ TippmixPro@3.05

Mit vársz a válogatottól a selejtezőben?x;
186541
[2059299] 2016-10-07 20:45:00 Magyarország - Svájcx;