Foci vb-2018

Messi nélkül is tud nyerni Argentína?

  • varin

A szövetségi kapitány nagyon izmos csapatot küldhet pályára Limában, ám Messi hiányát így is megérezhetik.

Európához hasonlóan Dél-Amerikában is folytatódnak a világbajnoki selejtezők, pályára lépnek Argentína legjobbjai is. Edgardo Bauza szövetségi kapitány azonban nem számíthat legjobbjára, Lionel Messire, aki nem csak a Peru, hanem a Paraguay elleni mérkőzést is kénytelen lesz kihagyni.

"Igazi kihívás, hogy a legjobb játékosunkat nem állíthatjuk csatasorba. Várjuk vissza őt nagyon, novemberben pedig már Messivel együtt ütközünk meg Brazíliával és Kolumbiával. Úgy érzem, készen állnak a játékosok arra, hogy nélküle is megvalósítsák a pályán, amit szeretnék látni".

Az argentin mester minden bizonnyal Higuaín mögé a Dybala-Agüero-Di Maria triót vezérli, míg Mascherano és Kranevitter lesznek a védekező középpályások. Dybaláról Bauza elmondta: "Ismeri már a jobbszélső posztját, a Palermóban is játszott ezen az oldalon. Nem lesz gond, hogy kivételesen nem középen futballozik".

Bizony az Albicelestének nehéz dolga lesz Peru ellen, még úgy is, hogy a piros-fehérek csupán hét ponttal állnak nyolc mérkőzést követően. Argentína 12 éve nem tudott nyerni Limában, hiszen az előző két vb-selejtező egyaránt 1-1-gyel ért véget. Ha a Messit nélkülöző válogatott ez túljár ellenfele eszén, a     1.86-szoros pénzt fizetne ki a fogadóknak. Ez elsőre egészen barátságos szorzónak tűnik!

[2079404] 2016-10-07 04:15:00 Peru - Argentínax;
186573