NFL

Reszkess, liga, visszatér a labdazsonglőr!

Tom Brady eltiltása letelt, Clevelandben pedig valószínűleg már barnára is festették a gatyájukat.

Hétvégén véget ér a New England Patriots sanyarú sorsa, ismételten Tom Brady irányíthatja a Hazafikat. A Pats kitűnő, 3-1-es mutatóval hozta le az alapszakasz első negyedét, amelybe még az is belefért, hogy hétvégén a Buffalo hazai pályán nullázza le őket, valamint Jimmy Garappolo személyében még a második számú QB is sérüléssel bajlódjon. A helyettes, Jacoby Brissett és Garappolo azonban ketten együtt tudták hozni az elvárt szintet, LeGarrette Blount pedig megoldotta a földön azt, ami tőle tellett. Hétvégén viszont már nem lesz bocsánat, jön Brady!

"Remek érzés volt újra visszatérni a Gillette Stadionba és együtt edzeni a srácokkal. Nagyon hosszú négy hét volt, alig vártam már, hogy vége legyen. Kimondhatatlanul várom a vasárnapi, Cleveland elleni mérkőzést. Ez az, amit imádom, most pedig újra azt tehetem, amit a legjobban szeretek" - nyilatkozta Brady az eltiltás leteltét követően.

Habár vélhetően Bradynek még edzenie kell a csapattal néhányszor, hogy tökéletesen visszaszokjon az NFL ritmusába, a csapattársak nagyon örülnek, hogy ismételten a liga legjobb irányítója dobálhat nekik. "Nagyon örülünk, hogy újra köztünk van, sokan régóta nem láttuk őt. Ugyanakkor nem oldódik meg minden az ő visszatérésével, ki kell javítanunk a Buffalo elleni 0-16-ot. Tovább kell dolgoznunk keményen, mindenkinek többet kell nyújtania" - mondta a speciális csapatrész kapitánya, Matthew Slater.

Bradynek a lehető legjobb ellenfél jutott, hogy visszanyerje a meccsritmust. Vélhetően a 0-4-gyel álló Cleveland Browns még akkor is vereséget szenvedne, ha ellenfél sem lenne a pályán. Az ohiói gárda eddig négy nyerhető találkozón van túl, de amikor volt is sanszuk a W megszerzésére, akkor is inkább megverték magukat.

A fogadóirodák 10-es hendikepet lőttek be a mérkőzésre, ami atomsimán jöhet, ha Bradynek éppen olyanja van.

A     szorzói a mérkőzésre
New England Patriots: 1.16 Cleveland Browns: 4.05
New England -4.5: 1.40 Cleveland +4.5: 2.60
New England -7.5: 1.60 Cleveland +7.5: 2.05
New England -10.5: 1.85 Cleveland +10.5: 1.75
New England -13.5: 2.15 Cleveland +13.5: 1.55