Férfi kézilabda BL

Jól fizetne a Szeged bravúrgyőzelme

A csoportkör egyik legnehezebben hozható mérkőzése vár a MOL-Pick Szeged csapatára, amely a horvát bajnok otthonába látogat.

Juan Carlos Pastor együttese a múlt hétvégén 28-28-as döntetlent ért el hazai pályán a német bajnok Rhein-Neckar Löwen ellen, ám az egy pontot ezúttal inkább csalódást keltő eredményként élhették meg a Tisza-partiak, hiszen a vendégek az utolsó másodpercekben tudták ikszre menteni a találkozót.

A vasárnap elhagyott két egységnek később még komoly jelentősége lehet, mint ahogy a szombat esti találkozónak is. A Szeged a horvát bajnok Zagreb otthonába látogat, a horvát főváros pedig az egyik legnehezebb helyszínnek számít a mezőnyben. Persze a Szeged az elmúlt évadokban is megmutatta, hogy idegenben is tud jól és eredményesen játszani, így esélytelennek semmiképpen nem nevezhetjük a magyar ezüstérmest.

Az oddsok alapján mindenesetre a horvátok a favoritok, akik az első körben kétgólos vereséget szenvedtek Celjében. A kiváló szakembernek tartott Veszelin Vujovic által dirigált zágrábiak tehát győzelmi kényszerben lépnek pályára, ez pedig egy fiatal csapat esetében akár visszafelé is elsülhet. Mindenesetre a zágrábi aréna - amelyben a legnagyobb rangadókra akár 15 ezren is összegyűlnek - támogatására ezúttal is számíthatnak a horvátok.

Két azonos erősségű együttes meccsén szoros végeredményre van kilátás, így ha fogadásra szánjuk magunkat, a hazaiak alacsony oddsa helyett mi inkább az X2-t vagy a sima 2-es ajánljuk.

1X2    
Zagreb Döntetlen Szeged
TippmixPro@1.50 TippmixPro@8.00 TippmixPro@3.00