Premier League

Folytatódhat Kloppék menetelése

  • Kompany

A Liverpool ezúttal Walesben nyerhet, a Chelsea a Hull otthonában javíthat. Premier League előzetes.

Folytatódhat Kloppék menetelése.

A Premier League hetedik fordulójának szombati játéknapja a Swansea-Liverpool meccsel veszi kezdetét. A walesiek bűn rossz formában vannak, legutóbbi öt tétmeccsük közül mindössze egyen tudtak pontot szerezni, akkor is csak egyet. Pedig Francesco Guidolin együttese gyakorlatilag hetek óta a lehető legjobb összeállításában futballozik, hiszen se eltiltottja, se komoly sérültje nincs a fekete-fehéreknek. Ezzel szemben a Liverpool bombaformában van, utóbbi négy tétmérkőzését rendre megnyerte, s ezen időszakban a regnáló bajnokot, a Leicestert kiütötte, illetve a Stamford Bridge-en nyomta le a Chelsea-t. Noha Jürgen Klopp együttesében van egy-két maródi, a kulcsjátékosok kivétel nélkül a német szakvezető rendelkezésére állnak szombaton, vagyis minden adott ahhoz, hogy folytatódjon a liverpooli parádé. A vendégsikerre pedig az egész világon szinte a     kínálja a legnagyobb szorzót, a Vörösökre 1.46-szoros pénzért fogadhatunk a magyar online fogadóirodában.

A tök utolsó Sunderland ezúttal a West Bromwich ellen játszik a Stadium of Lightban, s David Moyesék arra készülnek, hogy megszerezzék első győzelmüket. Azonban ez közel sem biztos, hogy összejön a Fekete Macskáknak, hiszen ritka pocsék formában vannak. A múlt héten hiába vezettek 2-0-ra a 60. percben, végül mégis sikerült kikapniuk hazai pályán a Crystal Palace együttesétől, ráadásul továbbra is sok a sérültje a piros-fehéreknek. A vendégek viszont jó passzban vannak, utóbbi négy meccsükön öt pontot gyűjtöttek, úgy, hogy kétszer idegenben játszottak, pedig köztudott, hogy a WBA tipikus otthoni csapat. Tony Pulis gárdájának tehát minden esélye megvan a pontszerzésre szombaton, azonban jobban megéri arra fogadni, hogy betalálnak - 1.40 @ Tippmixpro - a birminghamiek, hiszen ha esetleg végül mégis nyernének a Fekete Macskák, akkor is simán ülhet a tipp, hiszen a sunderlandi védelem messze a leggyengébb a ligában.

Két kiscsapat mérkőzésére is sor kerül szombaton, méghozzá a Vicarage Roadon, ahol a Watford a Borunemouth együttesét fogadja. A felek ellentétes előjellel várják a mérkőzést, hiszen a hazaiak két hangzatos győzelem - West Ham, Manchester United - után meglepetésre kikaptak az újonc Burnley otthonában. Ezzel szemben a déliek utóbbi három meccsükből kettőt is megnyertek, a vendégek a West Bromot és az Evertont győzték le ezen találkozókon. Mind a két félnek akkor lesz lehetősége szombaton jó eredményt elérnie, ha védekezése jól működik, ez viszont azzal járhat, hogy a támadásokra nem marad elég energia. Emiatt, illetve a felek egymás elleni - főleg a tavalyi - eredményeiket alapul véve nem számíthatunk gólparádéra. A mérkőzés góljainak száma 2,5 alatti fogadási lehetőségre a     1.75-szörös pénzt kínál, ami több, a fentieket figyelembe véve.

Javításra készül a Chelsea Hullban.

Az utóbbi hetekben botrányosan teljesítő Chelsea a Hull City otthonában készül javításra. A Kékek az elmúlt három bajnoki találkozójukon nem tudtak nyerni, sőt, Antonio Conte játékosai mindössze egyetlen pontot szereztek. A bajnokság elején ez még belefér, de fájó lehet a londoni csapat szimpatizánsai számára, hogy kedvenceik a Liverpool és az Arsenal elleni rangadón is hoppon maradtak. Most viszont itt az esély a javításra, hiszen az atomjaira hullott Tigrisek otthonában lépnek pályára. A Hull City a kezdeti sikerek után sorra kapja a nagyobbnál nagyobb pofonokat, legutóbb az Anfield Roadon szenvedett 5-1-es vereséget. A csapatnál továbbra is rengeteg a maródi, ráadásul a gárda egyik meghatározó játékosa, Ahmed Elmohamady eltiltás miatt nem léphet pályára szombaton. Mindent egybe vetve, ha nem is lesz egyszerű a Chelsea dolga a KC Stadionban, mégis szinte borítékolható, hogy javítanak, vagyis nyernek a vendégek, amire 1.46-szoros pénzért fogadhatunk a    -n.

Rossz formában lévő együttesek mérkőzését rendezik a londoni Olimpiai Stadionban, ahol a West Ham a Middlesbrought fogadja. A felek közül a WHU zuhanórepülése okoz nagyobb meglepetést, hiszen a Kalapácsosok kiváló játékoskerettel rendelkeznek. Slaven Bilicék az utolsó hat tétmeccsük közül ötöt elbuktak, míg egyet megnyertek, igaz, azt a negyedosztályú Accrington ellen. A Boro sem lehet büszke az utóbbi hetekben nyújtott produkciójára, hiszen zsinórban ötször hagyta el nyeretlenül a pályát. A felek tehát győzelmi kényszerben vannak, s mivel a védelmek nem remekelnek a mindkét csapat szerez gólt - 1.70 @ Tippmixpro - fogadási opció lehet a jó választás a mérkőzésre, pláne, ha figyelembe vesszük a felek egymás elleni mérlegét.

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Swansea-Liverpool 6.25 4.25 1.46
Hull-Chelsea 6.25 4.25 1.46
Sunderland-West Bromwich 2.41 3.10 2.90
Watford-Bournemouth 2.27 3.15 3.10
West Ham-Middlesbrough 2.11 3.25 3.35





 

2016-10-01;47
209498