Bajnokok Ligája

Nézők nélkül tömheti ki Nikolics a Real Madridot

  • varin

A Dortmund elleni rasszista bekiabálások miatt a Real Madridot nézők nélkül fogadja majd a Legia Varsó.

Örömünnepre kerül sor Varsóban november 2-án, a Real Madrid ekkor látogat Lengyelországba, hogy megmérkőzzön a Legiaval. Nikolics Nemanja csapata azonban sajnálatos módon szurkolói támogatása nélkül lesz kénytelen pályára lépni a Királyi Gárda ellen.

Az Európai Labdarúgó Szövetség honlapjának csütörtöki közlése szerint a szervezet fegyelmi bizottsága azért büntette meg Nikolics klubját, mert a nyitófordulóban a Borussia Dortmund elleni összecsapáson a hazai szurkolók sértő, rasszista és személyeskedő rigmusokat skandáltak, illetve megdobálták és megtámadták a vendégszektorban tartózkodó német drukkereket. A biztonsági személyzetnek könnygázt kellett bevetnie a randalírozó varsói szimpatizánsok megfékezésére.

A zártkapus büntetés mellett a varsóiaknak 80 ezer eurót is be kell fizetniük az UEFA kasszájába.

A két csapat először Madridban mérkőzik meg október 18-án. Az eddig pont nélkül álló Legia és a veretlen Real csatájában természetesen a BL-címvédő a favorit, a     például csak 1.03-at fizetne a hispánok sikerére és a legtöbb netes buki is legalább 4-5 gólos különbséget vár a felek között.

[2363762] 2016-11-02 20:45:00 Legia - Real Madridx;
214332