Bajnokok Ligája

Nehéz szülés vár a Barcelonára

A Celtic kiütése után a Barcelona egy újabb zöld-fehér csapatot győzne le: a katalánok a Borrusia Mönchengladbach otthonába vizitálnak.

fcbarcelona.es

Ha pusztán azt vesszük figyelembe, hogy a C csoport első fordulójában a Barcelona egy hetest gurított a Celticnek, a Manchester City pedig négyet a Mönchengladbachnak, akkor papíron a szerdai meccs is igen egyoldalú lehet. A bukmékerek szorzóiból is ezt szűrhetjük le, hiszen a Barcelona sikere mindössze 1.45-ös értékkel bír, szemben a németek 6.20-es oddsával. 

1X2    
Mönchengladbach Döntetlen Barcelona
TippmixPro@6.20 TippmixPro@4.35 TippmixPro@1.45

A hétvégén mindkét együttes sikeres főpróbát tartott, a Barca 5-0-ra győzte le idegenben a Sporting Gijónt, míg a Gladbach 2-0-ra verte odahaza az Ingolstadtot. A Borussia sikere annak fényében egyáltalán nem meglepő, hogy milyen parádés hazai mutatókkal rendelkezik:

 a zöld-fehérek utoljára idén januárban, a Dortmund ellen (1-3) kaptak ki tétmeccsen saját otthonukban. 

Ez a tény pedig a Barca számára is intő jel lehet. A katalánok ráadásul továbbra is Lionel Messi nélkül lesznek kénytelenek kiállni, így Neymarra és Suárezre a szokottnál is nagyobb teher hárul majd. 

[2363696] 2016-09-28 20:45:00 Mönchengladbach - Barcelonax;

A német csapat számára taktikai szempontból nem sok választás maradt a szerdai meccsen, valahogy fel kell tartóztatnia a katalán támadókat, a fegyelmezett védekezés alapkövetelmény tehát. Éppen ezért nem feltétlen számolunk gólparádéra ezen az estén, a Barcelona rutinból, takaréklángon is megkaparinthatja a győzelmet, de még egy döntetlen is beleférhet a pakliba. 

Mönchengladbach - Barcelona
hatharom.com-tipp: Gólok száma 2-3
TippmixPro@2.10
[2363696] 2016-09-28 20:45:00 Mönchengladbach - Barcelonax;