Bajnokok Ligája

A tegnapi kaszálás után ma argentin, chilei és görög a menü

A két angol nagyágyú kitömheti ellenfelét, a dél-amerikai támadóik pedig akár többször is betalálhatnak.

Kitűnő napot zártak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei, elégedetten hajthatta álomra a fejét az, aki megfogadta a beharangozóinkban írt tippjeinket. A legnagyobbat a Dortmund-Real derbivel durrantottuk, amelyen 4-szeres oddson fogtuk el, hogy gólgazdag döntetlent játszanak a felek. De azok is jól jártak, akik mondjuk a Leicester-Porto, a Zágráb-Juve vagy gólszerzős tippjeinket játszották meg. Utóbbinál 2/3-as mutatóval zártunk, ám a két bejött tipp 2.10-es, illetve 3.00-s szorzó. Nézzük, kikre is számíthatunk szerda este.

Kitűnő formában van az Arsenal, hiszen öt győzelem között egy párizsi, nagyon értékes iksz virít a listán, ráadásul a gólokkal sem akad gondjuk Wenger fiainak, 17 gólt szereztek ezen a hat mérkőzésen. Nem is kell sokáig keresni, hogy kire bökjünk a Basel ellen, Alexis Sánchez ugyanis futószalagon termeli a gólokat. Utolsó hat meccsén öt gólt szerzett, ráadásul egyszer csak 29 perc jutott neki. Az Ágyúsok ezúttal is 4-2-3-1-et játszanak majd, ráadásul Alexis potenciális helyettese, Olivier Giroud nem léphet pályára eltiltás miatt. Az odds: 2.09.

Ez a Celtic már csak nevében nagycsapat, nem lehet tőlük sokat várni a Manchester City ellen sem. Habár a Celtic Parkban rendre felszívják magukat, aligha a skót bajnok lesz az a gárda, amely megszakítja a City kilences győzelmi szériáját. Pep Guardiola csapatánál sem kell sokat filózni, hogy ki lő majd gólt, hiszen a legutóbbi hét meccsből, amikor Kun Agüero pályára lépett, hatszor betalált, ráadásul nem is egyszer, hiszen összesen 12 találat áll a neve mellett ezeken a találkozókon. Egy Kun-gól csupán 1.68-szoros pénzt fizet, de még ennyiért is megéri az argentinra fogadni.

És a végére egy merész tipp a Napoli-Benfica mérkőzésre. A mérkőzés esélyese magasan az olasz gárda, de mindkét fél előszeretettel játszik gólzáporos találkozókat. Tétmeccsen a Napoli meccsein átlagosan 3.15 találat esik, míg a Benficáén 2.75. A gólokból jelentősen kivette a részét a görög Mitroglu, aki az utolsó négy meccsén betalált. Véleményünk szerint egy jó kis 2-2, 3-2 körüli eredmény születik majd, így talán az sem jár rosszul, aki az overre fogad, de a bátrak megtámogathatják az esti élményeiket egy Mitroglu-góllal 3.25-ért.

2016-09-28;42