Bajnokok Ligája

Sima lesz a kötelező győzelem a Juventusnak?

A Dinamo gyenge formában van, így akár a Juventus is kiütheti a zágrábi csapatot.

Első győzelmére készül a Juventus a Bajnokok Ligájában, miután az első körben nem sikerült kétvállra fektetniük Torinóban a Sevillát. Az egyértelműnek látszik, hogy az olaszok lényegesen nagyobb játékerőt képviselnek, ráadásul a hazaiak nincsenek is igazán jó formában. Csak a győzelem mértéke lehet kérdéses a Maksimirben?

[2363709] 2016-09-27 20:45:00 Dinamo Zagreb - Juventusx

Az edzőváltáson átesett horvátok játékerejéről minden elmond, hogy a Lyon ellen is egy sima hármast szedtek be, ráadásul az utolsó négy meccsükön csak Lokomotivától ajándékba megkapott három pont áll a nevük mellett. Zeljko Sopic mester most azonban a kezdőbe állíthatja középhátvédjét és jobb bekkjét is, Sigali, illetve Stojanovic Lyonban eltiltás miatt nem szerepelhettek - így talán a horvátok hátsó sora valamivel stabilabb lesz.

A mérkőzés természetesen különösen is pikáns lesz Marko Pjaca számára, aki nyáron szerződött a horvát fővárosból Torinóba. "Sosem felejtem el, hogy hogyan köszöntek el tőlem a szurkolók, örökké hálás leszek nekik. Remélem, ezúttal is taps fogad majd, noha ezúttal számukra a "rossz" mezben lépek majd pályára. Természetesen ha gólt szereznék, nem ünnepelném a gólom, nem akarom megbántani a szurkolókat. Ugyanakkor szeretnénk nyerni, amihez a legjobbunkat kell nyújtanunk, mert a Dinamo egy fiatal, tehetséges csapat."

Pjaca vélhetően kezdőként kap lehetőséget a baloldalon, ám az már kérdéses, hogy Higuaín csatártársa Mandzukic vagy pedig Dybala lesz.

Kétségkívül jobb formában vannak a Zebrák és ha Pipitának megy a játék, akkor a góllövéssel sem lesz gondja a Zebráknak. Egy sima Juve-siker mindössze 1.25-szörös pénzzel kecsegtet, ám ha Allegri fiai már a félidőben is vezetnek, 1.60-szoros pénzt tehetünk zsebre.

hatharom.com-tipp: Félidő/Végeredmény - Juventus/Juventus
TippmixPro @1.60
[2363709] 2016-09-27 20:45:00 Dinamo Zagreb - Juventusx;
2016-09-27;42
2016-09-28;42