Bajnokok Ligája

Merész tippünk van a Dortmund-Realra

A Bajnokok Ligája keddi játéknapjának slágermérkőzését a Borussia Dortmund és a Real Madrid vívja. De mi lehet a jó tipp erre a meccsre?

Bár az elmúlt két kiírásban elkerülték egymást a csapatok, az azt megelőző három idényben is találkozott egymással a Dortmund és a Real Madrid és szinte valamennyi találkozó remek színvonalú ütközetet és sok-sok izgalmat hozott. Az oddsok alapján is látható, hogy a keddi randevún is gyakorlatilag bármi megtörténhet, bár egy hajszállal a németek az esélyesebbek, a címvédő szintén győzelmi esélyekkel lép pályára. 

1X2    
Dortmund Döntetlen Real Madrid
TippmixPro@2.35 TippmixPro@3.35 TippmixPro@2.80

A pillanatnyi formákat tekintve nem kérdés, hogy a BvB van jobb passzban, hiszen Thomas Tuchel legénysége az elmúlt négy tétmeccsét megnyerte, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen ezen találkozók alatt összesen 20 gólt szerzett. Ezzel szemben a Real Madridnál kisebb megtorpanás történt, hiszen a Villarreal (1-1) és a Las Palmas (2-2) elleni bajnokin is csak döntetlent játszott a királyi gárda. Zinedine Zidane csapata egyelőre még messze van a csúcsformától, ugyanakkor a vészharangokat nem kell kongatni, a blancók vezetik a spanyol bajnokságot és a BL-ben is győzelemmel kezdtek a Sporting ellen. 

[2363757] 2016-09-27 20:45:00 Borussia Dortmund - Real Madridx

Hiányzók tekintetében "természetesen" a Dortmund áll rosszabbul, de ezt a fekete-sárgákért szorítók - na és persze Tuchel mester is - már megszokhatták. A spanyoloknál Marcelo és Casemiro maródi, így bekerülhet a kezdőbe Mateo Kovacsics és Danilo is. 

[2363757] 2016-09-27 20:45:00 Borussia Dortmund - Real Madridx;5

A Dortmund és a Real közelmúltban vívott párharcaira jellemző volt, hogy a hazai csapat örülhetett a lefújás után. Azonban azt a csapatot, ahol Cristiano Ronaldo vagy Gareth Bale rohamozza a kaput, nem szeretnénk leírni. Fogadási szempontból nehéz választás ezt a mérkőzés, hiszen tényleg a napi forma, az egyéni klasszisok dönthetnek. Viszont azt sokszor átéltük már, hogy a nagy várakozásokkal beharangozott rangadó végül nem a várt eredményt hozta. Mivel a csoportkör elején járunk, így egyik csapatnak sem lenne katasztrófa egy döntetlen, de azért a közönséget is illene kiszolgálni, így a gólok sem maradhatnak el. 

Dortmund - Real Madrid 
hatharom.com-tipp: 1,5 gól felett és döntetlen
TippmixPro@4.00
[2363757] 2016-09-27 20:45:00 Borussia Dortmund - Real Madridx;