Premier League

Az újoncot is lenyomná a Watford

  • Kompany

A Manchester Unitedet követően a Watford idegenben győzné le a Burnleyt a PL hatodik fordulójának zárómérkőzésén.

Eddig felemás a Burnley idei szezonja, hiszen a hozható meccsek - Swansea, Hull - közül egyet sem tudott megnyerni, ráadásul mindössze egyetlen pontot tud felmutatni ezen találkozókon, viszont a nagyok - Liverpool, Chelsea, Leicester - ellen gyűjtött már három pontot. Igaz, a Vörösök legyőzését követően már bő egy hónap eltelt, továbbá menet közben a bordó-kékek kiestek a Ligakupából a negyedosztályú Accrington Stanley-vel szemben.

Nincs tehát túlságosan jó passzban a hazai gárda, viszont a Watford most kezdett belelendülni. A kezdeti nehézségeket követően a Lódarazsak elkezdtek nyerni, szeptemberben még százszázalékosak, pedig a West Ham és a Manchester United együttesével is meccseltek Walter Mazzariék. A vendégek Londonban 0-2-re álltak már a 33. percben, azonban még a szünet előtt egyenlítettek, majd a második játékrészben berámoltak még kettőt, így végül megérdemelten nyertek. A Vörös Ördögök ellen egy szerencsés góllal szereztek ugyan vezetést Troy Deeneyék, amire José Mourinhóéknak még volt válaszuk, ám a hajrában átvették a vezetést a watfordiak, majd be is biztosították győzelmüket, s újfent két találattal nyertek egy jóval erősebb csapat ellen.

Az előjelekből egyértelműen kiderül, hogy a Watford lényegesen jobb passzban van, mint a Burnley. A vendégek egyébként is nagyobb játékerőt képviselnek, mint az újoncok, arról nem is beszélve, hogy a felek utolsó hat közös meccsén a sárga-feketék rendre veretlenek maradtak. Szerintünk tovább nyújtják ezen sorozatukat Walter Mazzariék, és legalább egy pontra jók lesznek - X2 1.39 @ Tippmixpro - a Turf Mooron.

A Premier League hétfői mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Burnley-Watford 2.75 3.10 2.52





 

2016-09-26;47
209498