Barcelona

Ezeket a meccseket kell kihagynia Messinek

  • ivan

Nem elég, hogy a Barcelona nem tudta megnyerni hazai pályán az Atlético Madrid elleni rangadót, a katalánok még Lionel Messit is elveszítették.

Fotó: fcbarcelona.es

1-1-es döntetlent hozott a spanyol bajnokság hétközi fordulójának csúcsrangadója, az első félidőben Rakitic révén ugyan a Barca előnybe került, ám a második játékrészben Correa egalizálni tudott. A hazai döntetlen miatt persze nem kell dugába dőlnie Luis Enriquének, ám Lionel Messi kiválása már sokkal kellemetlenebb kérdés. 

A Barcelona argentin szupersztárját az 59. percben kellett lágyéksérülés miatt, az első orvosi vélemények szerint pedig minimum három hetes kihagyás vár rá. Ez mintegy három találkozót jelent: a bajnokságban a Sporting Gijón és a Celta Vigo, a BL-ben a Borussia Mönchengladbach elleni összecsapást. 

Messi sérülése mindig érzékenyen érinti a Barcelonát, így van ez most is, hiszen a Bolha kiváló formában kezdte a szezont. Idén 570 perc alatt 8 gólt szerzett és számos gólpasszt is kiosztott. Nem ez lesz azonban az első eset, hogy Messi meccset hagy majd ki, a válogatott selejtezők után is kisebb sérüléssel tért vissza a klubcsapatához. 

A spanyol bajnokságot továbbra is a Real Madrid vezeti, a Sevilla és a Barcelona előtt. A bukik szerint azonban a szezon végére a gránátvörös-kékek az élre állnak, hiszen Messiék bajnoki címére látnak a legtöbb esélyt

[2300553] 2016-09-21 22:00:00 Barcelona - Atlético Madridx;
211384