NB I

Pintér toporzékolása a hétvége momentuma - videó

  • ivan

1-1-es döntetlent ért el a Mezőkövesd hétvégén a Diósgyőr otthonában, ahogy azt várni lehetett, a borsodi rangadó igen feszült légkörben zajlott. A lefújás után a vendégeket irányító volt szövetségi kapitány nem bírta kordában tartani az érzelmeit.

"Ez a mérkőzés sokkal jobb játékvezetést igényelt volna. Nagyon jól játszott a csapatom, egy-nullra vezettünk, megvoltak a lehetőségeink, hogy rárúgjuk a másodikat is, sajnos nem sikerült. Emberhátrányba kerültünk, minden elismerésem a játékosoké, mindent megtettek azért, hogy ennek a kis városnak a csapata megszerezze idegenben a győzelmet, sajnos nem sikerült. Egy pontot szereztünk, gratulálok a játékosaimnak" - így kommentálta a mérkőzést Pintér Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője, aki a lefújás után gyakorlatilag eszét vesztve pörölt a mérkőzést dirigáló Bognár Tamással. 

A játékvezető a mérkőzés alatt - jogosan - előbb kiszórta  Soós Balázst, majd a lefújás után piros lapot adott Marek Strestíknek is. Pintér Attilának ezt nem vette be a gyomra, a videón a 8. perctől látható, ahogy szinte őrjöngve próbálja tudtára adni a sporinak, hogy finom szólva sem elégedett a teljesítményével. 

Pintér Attila a múlt héten is magára irányította a figyelmet, amikor egy interjúban arról beszélt, hogy az "okos emberek pontosan tudják" mennyit tett a magyar labdarúgásért. 

A Mezőkövesd a válogatott szünet óta négy pontot szerzett , jelenleg a 8. helyet foglalja el a tabellán. Az NB I-ben hétközi fordulót rendeznek, a borsodiak szerdán a kieső helyen álló Paksot fogadják. 

[2295188] 2016-09-21 19:00:00 Mezőkövesd Zsóry - Paksx;
209575

Kattints a képre a játékért!