La Liga

Barcelonában folytatódhat a Real Madrid parádéja

Zsinórban kilencedik alkalommal győzheti le Zinedine Zidane együttese az Espanyolt.

Barcelonában folytatódhat a Real Madrid parádéja.

Eddig valamennyi idei tétmérkőzését megnyerte a Real Madrid, s az előjelek alapján jó esélye van Zinedine Zidane együttesének arra, hogy a hétvégét követően is százszázalékos maradjon, hiszen az eddig pocsékul teljesítő Espanyolhoz látogat.

A barcelonai csapat edzőt cserélt a nyáron, de eddig Quique Sánchez Floresszel sem megy a kék-fehéreknek, hiszen három mérkőzést követően mindössze két pont áll a gárda neve mellett. Ami még ennél is aggasztóbb, az a hazaiak védekezése, hiszen ezen találkozók alkalmával kilenc (!) gólt kaptak, ami természetesen messze legtöbb a ligában. Ugyanakkor valamit valamiért, cserébe hétszer betaláltak a barcelonaiak, ami szintén kiemelkedő, persze pozitív értelemben.

Nincs tehát jó passzban az Espanyol, a Real Madridnak viszont nagyon megy, s még szerencséje is van. A fővárosiak nem játszottak jól a Sporting elleni Bajnokok Ligája találkozón szerdán, amit mi sem példáz jobban, hogy a 88. percben még a portugálok vezettek. Azonban a Blancók nem adták fel, hajtottak, s ha szerencsésen is, de megnyerték idei első BL-mérkőzésüket. A bajnokságban viszont roppant magabiztosak a vendégek, egyedüliként százszázalékosak, vagyis vezetik a ligát.

[2300550] 2016-09-18 20:45:00 Espanyol - Real Madridx;10

Noha Gareth Bale és Cristiano Ronaldo is kihagyja a találkozót mégsem kell, hogy a kardjába dőljön a Real Madrid, hiszen még így is klasszisokkal jobb együttes, mint a jelenlegi Espanyol, ráadásul Álvaro Morata is egyre jobb formában van, vagyis bőven lesz potenciál a vendégekben.

Mindezek után teljesen egyértelműek az esélyek, amit a felek egymás elleni eredményei is alátámasztanak. Ugyanis a Real Madrid a legutóbbi nyolc (!) Espanyol ellen megvívott tétmérkőzését rendre megnyerte, s meglennénk lepve, ha ilyen előjelek után nem húzná be zsinórban a kilencediket is.

Espanyol-Real Madrid
hatharom.com-tipp: Real Madrid
TippmixPro@1.42
[2300550] 2016-09-18 20:45:00 Espanyol - Real Madridx;