Serie A

A "szokásos" tipp lesz a nyerő a Fiorentina-Roma meccsen?

A felek legutóbbi három egymás elleni bajnoki mérkőzésén bejött az a fogadási lehetőség, amire most is megéri fogadni.

Dzeko is hozzájárulhat a "szokásos" tipp sikerességéhez.

Remek mérkőzésre van kilátás vasárnap este az olasz bajnokság negyedik fordulójának zárómeccsén, amikor is a Fiorentina a Roma együttesét fogadja. A felek az utóbbi időkben igen gólzáporos ütközeteket vívnak, főleg, ha egymás ellen játszanak, így ismét benne van a pakliban, hogy mindkét csapat betaláljon a Stadio Artemio Franchiban.

A firenzeiek a PAOK Szaloniki otthonában gól nélküli döntetlennel hangolt a hétvégi bajnoki mérkőzésre, míg múlt héten heves esőzés miatt félbeszakadt a genovai bajnoki találkozójuk. Ezen ütközeteket megelőzően viszont jól muzsikáltak Paulo Sousáék, hiszen a Chievót legyőzték, míg a Juventus otthonában közel álltak a csodához. Összességében tehát jó passzban várják a hazaiak a mérkőzést, s az sem mellékes, hogy a portugál szakvezető valamennyi játékosára számíthat, hiszen se eltiltottja, se sérültje sincs a Fiorentinának.

Ami a vendégeket illeti, a Roma kezdi összekapni magát a Porto elleni Bajnokok Ligája kiesést követően, hiszen a múlt héten egy háromórás - a félidőben félbeszakadt, majd folytatódott - mérkőzést nyert meg a Sampdoria ellen. Méghozzá úgy, hogy a szünetben még a genovai csapat vezetett, ám a második játékrészben beállt Francesco Totti, aki előbb gólpasszt adott Edin Dzekónak, majd a 93. percben értékesített egy büntetőt, ami győzelmet, s így három pontot ért csapatának. Csütörtökön a Farkasok is az Európa Ligában voltak érdekeltek, s a minimális céljukat elérték, hiszen nem szenvedtek vereséget a Plzen otthonában. A formája tehát még messze nem tökéletes Luciano Spallettiéknek, de ahhoz képest, hogy milyen mélyen voltak pár hete, most valósággal "szárnyalnak", ráadásul a vendégek mestere Antonio Rüdigeren kívül mindenkit bevethet vasárnap este.

A felek tehát egyre jobban teljesítenek, így pedig egy jó iramú, gólgazdag mérkőzésre van kilátás, ahol nem a védekezés dominálhat. Ezt a felek egymás elleni is alátámasztják, hiszen az utolsó három bajnoki találkozójuk rendre élvezetesre sikeredett, s mindkét csapat betalált, amire most is nagy esély mutatkozik.

Fiorentina-Roma
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.60
[2319753] 2016-09-18 20:45:00 Fiorentina - Romax;