Premier League

Szuperrangadóval folytatódik a Premier League!

Az ötödik forduló nyitómérkőzésén a Chelsea a Liverpool együttesét fogadja.

Szuperrangadóval folytatódik a Premier League!

Igazi rangadóra van kilátás péntek este a Stamford Bridge-en, ahol a Chelsea a Liverpoolt fogadja. A felek ellentétes előjellel várják a rangadót, azonban összességében egyik társaságra sem lehet panasz idén, így ki-ki mérkőzésre van kilátás.

A londoniak az elmúlt hétvégéig valamennyi meccsüket megnyerték a szezonban, ami annak tükrében meglepő, hogy új edző irányítja a csapatot, viszont a gárda sorsolást figyelembe véve egyáltalán nem volt meglepetés. Vasárnap ugyanakkor megszakadt Anotnio Conte alakulatának makulátlan sorozata, hiszen a Swansea otthonában be kellett érnie egy ponttal. Igaz, abból az egyből könnyedén lehetett volna három is, ha Diego Costa - aki egyébként kétszer talált be - nem hibáz el két százszázalékos ziccert, illetve a játékvezető nem adja meg Leroy Fer gólját, ami előtt a holland valósággal szétrúgta Gary Cahillt. 

A hírek szerint a Kékek túltették magukat a walesi botláson, s gőzerővel készülnek a pénteki összecsapásra, amit a lehető legerősebb összeállításukban várhatnak, hiszen nincs komoly hiányzója a hazaiaknak.

Ami a vendégeket illeti, a Liverpool három rangadót játszott a szezonban, amelyek valósággal parádézott, hiszen az elmúlt szezon dobogósaival szemben hét pontot szerzett. Jürgen Kloppék úgy győzték le a Leicestert és az Arsenalt, hogy négy gólt lőttek, míg a Tottenham otthonában remiztek, ugyanakkor az újonc Burnleytől kikaptak. Kész szerencse ezek után, hogy pénteken rangadót vívnak a Vörösök, mert úgy látszik, hogy ezen találkozókon jobban megy a vendégeknek.

A Roberto Firmin egyébként jól megy mostanság a Stamford Bridge-en, hiszen az utolsó két bajnokijukon veretlenek maradtak, sőt tavaly októberben Klopp harmadik liverpooli mérkőzésén nagyon simán, 3-1-re tudtak nyerni Londonban. A sikerre most is megvan az esély, hiszen ahogy a hazaiaknál, úgy a vendégeknél is minden fontos játékos bevethető lesz péntek este.

Úgy véljük, hogy egy pazar mérkőzésre van kilátás, s a felek eddigi teljesítményét elnézve jó esély van arra, hogy a támadófoci domináljon. Ha ez így lesz, akkor szinte borítékolható, hogy mindkét csapat betalál - 1.55 @ Tippmixpro - köszönhetően a felek hátsó alakzatainak, illetve támadószekciónak.

A Premier League péntenki mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Chelsea-Liverpool 2.22 3.30 3.05




 

 

2016-09-16;47
209498