Sportfogadás

Tippeltünk az Európa Ligára is!

Csütörtökön az Európa Liga csoportkörében is útjára indul a labda, így megtettük tétjeinket az első fordulóra.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az Európa Liga csoportkörének első fordulójára, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Feyenoord-Manchester United
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

A Feyenoord óriási formában van, hiszen idén mind az öt bajnokiját megnyerte, s magabiztosan vezeti a holland bajnokságot. Ezzel szemben a United a hétvégén városi rangadót bukott hazai pályán a City ellen, így lecsúszott a harmadik helyre. Mivel José Mourinho a PL-re összpontosít, így biztosan egy felforgatott csapatot küld pályára Rotterdamban, persze még így sem lesznek gyengék a vendégek. Ám mivel a hazaik támadófocit játszanak, bőven lesz keresnivalójuk, sőt szerintünk be is találnak, de úgy véljük, hogy a vendégek is, vagyis a mindkét csapat szerez gólt lehet a kifizetődő fogadás a mérkőzést illetően.

[2365374] 2016-09-15 19:00:00 Feyenoord - Manchester Unitedx;

Plzen-Roma
Tipp: A mérkőzés góljainak száma 2,5 felett
Odds: 
1.85 @ Tippmixpro

Mind a Plzen, mind a Roma igen gólgazdag meccseket szokott játszani, köszönhetően a nyíltsisakos játékuknak. Az olaszok idén például csak az első meccsükön nem teljesítették ezt a határt, azóta zsinórban hozzák a minimum háromgólos meccseket a bordó-sárgák. A cseheknél pedig azóta szakadt át a gát, miután kiestek a BL-selejtezőből. Első fordulóról beszélünk, nincs miért tartalékolni, ráadásul a Plzen maximum otthoni környezetében veheti fel a versenyt a Romával, avagy egy gólgazdag mérkőzésre van kilátás.

[2365660] 2016-09-15 19:00:00 Viktoria Plzen - Romax;

Braga-Gent
Tipp: Braga
Odds: 
2.06 @ Tippmixpro

A portugál foci, főleg klubszinten, egyértelműen a belga előtt jár. Ráadásul a luzitánok igen komolyan veszik a nemzetközi kupamérkőzéseket, aminek köszönhetően egyre több csapatot indíthatnak a BL-ben és az EL-ben. Vélhetően ez csütörtökön sem lesz másként, s noha a Gent hasonlóan jó formában van, mint a Braga, úgy véljük, hogy az esélyesebb és jobb portugál csapat hazai pályán begyűjti a három pontot belga riválisa ellen.

[2365649] 2016-09-15 21:05:00 Braga - Gentx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Csütörtök, 19:00 INFO Feyenoord-Manchester United Mindkét csapat szerez gólt 1.70 @ TippmixPro
Csütörtök, 19:00 INFO Plzen-Roma A mérkőzés góljainak száma 2,5 felett 1.85 @ TippmixPro
Csütörtök, 21:05 INFO Braga-Gent Braga 2.06 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 6,48