Tippjáték

Véget ért a US Open tippjáték, íme a nyertesek listája!

A férfi egyes döntőjével véget ért a hatharom.com US Open tippjátéka. Íme, a nyertesek listája!

Magyar idő szerint hétfő éjszaka Stan Wawrinka 3-1-re legyőzte a világelső Novak Djokovicsot a US Open fináléjában, ezzel párhuzamosan pedig lezárult a hatharom.com ingyenes tippjátéka is!

Nagy örömünkre szolgált, hogy a versenyen több, mint 536 felhasználó vett részt, akik közül a legtöbb pontszámot boby10 nevű olvasónk szerezte, aki ezzel az első helyen végzett, így őt illeti meg a verseny fődíja is, egy Roger Federer-melegítő. Nem sokkal maradt le az első helyről Buscetta91 nevű felhasználónk, aki 1130 pontjával a második helyen szerezte meg, jutalma pedig egy Novak Djokovics teniszpóló lett. A dobogó legalsó fokára mokus584 nevű userunk állhat fel, akinek 1116,2 pontja egy Rafael Nadal baseballsapkát ért.

A teljes eredménysort és a pontos végeredményt a tippjáték aloldalán az Eredmények fülre kattintva tekinthetitek meg!

Ezúton szeretnénk megköszönni az összes játékusunknak a részvételt, a díjazottaknak pedig természetesen ezúton is gratulálunk!

US Open tippjáték végeredménye hatharom.com
Felhasználónév Pontszám Tippszám Nyeremény
boby10 1135.6 35 Federer melegítő
Buscetta91 1130 39 Djokovics póló
mokus584 1116.2 28 Nadal baseballsapka

Ezúton szeretnénk megkérni minden nyertest, hogy a nyereményük zökkenőmentes kézbesítése érdekében vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@hatharom.com e-mail címen keresztül.