NB I

Már nem is akkora favorit a Fradi

  • mr.blonde

A Ferencváros szombati vereségével immáron öt pontra növelte előnyét a tabellán a Vasas, azonban egy másik piros-kék alakulat volt a hétvége igazi nyertese.

Valami nagyon nincs rendben a Fradinál, hiszen a gyenge passzban lévő csapaton az sem segített, hogy a vb-selejtezők miatt közel háromhetes szünetet tartottak az OTP Bank Ligában. A címvédő szombaton egy 93. percben kapott góllal vesztette el az MTK elleni örökrangadót, így Thomas Doll csapata az elmúlt öt fordulóból mindössze egyetlen meccset tudott nyerni.

Amíg a rekordbajnok botlott, addig az élen álló Vasas hatodik sikerét könyvelhette el: az angyalföldiek ezúttal a mumusnak számító Paksot fektették két vállra a Fáy utcában. A forduló legnagyobb nyertese azonban inkább a Videoton lehet, amely a Haladás felett aratott 3-0-s sikerével felzárkózott az élmezőnyhöz és immáron csak egy pont a hátránya a Ferencvárossal szemben.

Ki nyeri az NB I-et?    
FTC TippmixPro@1.85
Videoton TippmixPro@2.70
Vasas TippmixPro@5.50

Mindez a bukmékereket sem hagyta hidegen, akik az elmúlt héthez képest alaposan átírták a végső győztes kilétére vonatkozó számokat. Bár a Fradi most mélyrepülésben van, a magyar fogadóiroda szerint továbbra is első számú esélyese a bajnoki címnek, ám immáron 1.85-ös oddson fogadható mindez, ami jócskán magasabb például a szezon előtti értéknél, nem is beszélve az elmúl hetekről.

A Videoton az Európa Liga-búcsú óta egyre jobb teljesítményt nyújt a bajnokságban, és eközben a keretet is igencsak sikerült feltúrbózni. Mindez arra sarkallta az oddsmestereket, hogy jócskán redukálják a Vidi szorzóját.

Az öt ponttal vezető Vasas oddsa is jelentős mértékben csökkent, ám a realitások talaján maradva, továbbra is úgy véljük, hogy az NB I 2016/17-es szezonja a Videoton és a Ferencváros között dől majd el.

2016-09-10;212
209575