NFL

Lúzerrangadó miatt éjszakázzunk, megéri!

A San Francisco és a Los Angeles együttese pokoli szezon elé néz. De vajon ki nyeri kettejük csatáját?

Hihetetlenül érdekes a helyzet az NFC West divíziójában, mert némi túlzással a főcsoport két legjobb és leggyengébb csapata szerepel 2016-ban itt. A kedd hajnali csoportrangadón a playoffról nem is álmodható Los Angeles és San Francisco csap össze a Levi's Stadiumban. Kevés pont, ámde hatalmas csata várható?

A hatharom.com győztes kombival kezdte az NFL-szezont. Íme a részletek!

Mindkét csapatnál izgalmas holtszezonon vannak túl, különösen ha az irányítókra gondolunk. Az 1/1-es választott, Jared Goff például még a második számú QB sem lesz a Kosoknál, Jeff Fisher szerint ugyanis nem áll még készen az NFL-re. A nyáron költöző együttesnél így Case Keenum futhat ki a pályára kezdőként, míg a cseréje Sean Mannion lesz, akinek összesen hét passzkísérlete van a ligában. Hogy a 49ersnél Blaine Gabbert kezd majd, az talán kevésbé meglepő, különösen annak fényében, hogy az előszezonban nem pozitív értelemben zúgott a média Colin Kaepernick "teljesítményétől".

Gurley-parádé várható

Szinte biztosnak látszik ugyanakkor, hogy az irányítóknak lesz a legkisebb szerepe ezen a találkozón, mindkét oldalon a futójátéknak és a védelemnek kell megnyernie a csoportrangadót. A legjobban talán Todd Gurley-re kell majd figyelnünk, aki tavaly 133 yardot futott a Frisco elleni győztes hazai mérkőzésen, márpedig látva a 49ers tavalyi futás elleni védelmét és a hazaiak temérdek sérültjét, most is kinéz a másodéves runningbacknek egy 100 yardos találkozó.

Jelenleg egyik csapat támadójátéka sem tűnik alkalmasnak 20 pontnál több elérésére, ráadásul a két gárda utolsó öt mérkőzéséből négy is 40 pont alatt maradt. A field goalok csatájában így mi egy szoros, 16-9-es Rams-sikert várunk, de azon se csodálkoznánk, ha nem is születne hatpontos a teljes mérkőzésen.

hatharom.com-tipp: 42.5 pont alatt
TippmixPro @1.80