NFL

Beindul a meccsdömping, beindul a bukik megkopasztása?!

Péntek hajnalban a tavalyi Super Bowl visszavágójával elkezdődött a 2016/2017-es NFL-szezon. Ahogyan tavaly, úgy tippmestereink és szerkesztőink a hatharom.com oldalán ismét összeállítják mind hétvégén a legjobb kombijukat.

Dallas Cowboys-New York Giants
Tipp: Giants
Odds:
1.80 @ Tippmixpro

Ennél valamivel alacsonyabb oddsra számítottunk azok után, hogy a Dallas kezdőirányítója, Tony Romo az előszezon harmadik hetében megsérült és 6-10 hétre kidőlt. A Denver megmutatta, hogy egy nem sokra taksált QB-val is lehet meccset nyerni, viszont a coloradóiaknál ott van egy elit védelem. Ugyanezt a Dallas nem mondhatja el, náluk sokkal nagyobb jelentősége van, hogy ki áll a center mögött. A Giants ráadásul pénzt nem sajnálva, a posztjukon kiváló védőket igazolt, így New Yorkban egy elég masszív kis D állt össze. Eli Manningről se feledkezzünk meg, aki két gyűrűvel a zsebében sem dőlt hátra tavaly, van még benne tűz, még ha ez a fejére nincs is ráírva...Rangadó ide, rangadó oda, az értéket a vendégekben látjuk.

Kansas City Chiefs-San Diego Chargers
Tipp: San Diego +9.5
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Kicsit eltúlzottnak tűnik a hendikep mértéke a csoportrangadóra, noha kétségkívül az elmúlt években már a Chiefs számít erősebb csapatnak. A kaliforniaiak azonban rendre erősen kezdik az évet, az elmúlt öt szezonban háromszor nyertek, a két vereségük pedig kifejezetten szoros volt. A Kansasnél ráadásul most sérülésekkel is meg kell küzdenie Andy Reid vezetőedzőnek, a legfontosabb láncszem, Jamaal Charles sem biztos, hogy végig tudja játszani a mérkőzést. Szoros találkozó várható, nem lesz kiütés.

A hatharom.com vasárnapi NFL-szelvénye -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 22:25 Dallas Cowboys-New York Giants Giants 1.80 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Kansas City Chiefs-San Diego Chargers Chargers +9.5 1.55 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 2.79