NB I

Valamelyik csapatnak magához kell térnie

  • varin

A Kövesd és a Honvéd is nyeretlenségi szériát szakítana meg, így a döntetlen a legvalószínűbb eredmény.

Eredményes heteken van túl Pintér Attila csapata, a Mezőkövesd Zsóry, amely immáron első hazai győzelmére hajt az OTP Bank Ligában. A Ferencváros ellen szerzett bravúrdöntetlent követően három edzőmérkőzést is játszott a borsodi csapat, amelyek után az egykori szövetségi kapitány elégedetten nyugtázhatta, kezd összeérni a csapata. A Hajdúböszörmény és a Hatvan kiütését követően a Loki ugyan legyőzte a Kövesdet, ám Pintér a vereséget sem bánta.

   
  1 x 2
Mezőkövesd-Honvéd 3.00 3.25 2.28

"Nagyon jól játszott a csapat, amit a két hétben el tudtunk végezni, azt maximálisan visszakaptam az első két mérkőzésen és a main is. Vannak játékosok, akikkel nem voltam elégedett az első mérkőzésen, lassan ők is megértik, mit vár el tőlük az egyesület és mit várok én, mindenkinek tennie kell a dolgát" - mondta Pintér. A Honvéd ellen egyébként már új játékosát, Patrick Mevoungout is bevetheti a mester, ő augusztus utolsó pillanataiban írt alá az idény végéig szóló szerződést a sárga-kékekkel.

Eredményes napokat zártak Kispesten is, a Honvéd hétvégén 5-0-ra gázolta le az Újpestet, ráadásul a két friss szerzemény, Balázs Zsolt és Davide Lanzafame is pályára lépett. A kispestieknél a házi gólkirály, Eppel Márton sérülése adhatja a legnagyobb fejtörést Marco Rossi számára, az ő játéka kérdéses Mezőkövesden.

A Honvéd kettő, a Kövesd négy meccs óta nem tudott nyerni, ráadásul gólt is alig-alig szereznek a csapatok az elmúlt hetekben. Mindkét gárdánál sok munkája lesz még a trénernek, hiszen a csapat kerete rendesen kicserélődött, éppen ezért nem várható tökéletes futball és gólzápor a szombati hőségben.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
TippmixPro @1.65

 

 

 

[2295175] 2016-09-10 18:00:00 Mezőkövesd Zsóry - Honvédx;
2016-09-10;212
209575