Sportfogadás

Ritkán nézik le ennyire a címvédőt

  • mr.blonde

Az ukrán bajnokság 7. fordulójában a Sahtar Donyeck a Dinamo Kijevvel találkozik. A fogadók szinte semmi esélyt nem adnak a rekordbajnok kijevieknek.

Aligha hozza lázba a magyarok többségét az ukrán bajnokság, ugyanakkor ha van összecsapás a szomszédoknál, ami európai mércével is nívósnak számít, akkor az a Sahtar Donyeck és a Dinamo Kijev csatája. A két sztárcsapat rivalizálása immáron 20 éve tart, ez idő alatt mindössze 3 (!) alkalommal fordult elő, hogy a bajnokság végén ne a Sahtar és a Dinamo foglalja el az első két helyet. 

A tavalyi szezonban a fővárosiak hét ponttal megnyerték a bajnokságot, így a donyeckieknek lenne miért visszavágniuk. A bajnokságban egyelőre mindkét csapat remekel, a nyáron a legendás Mircea Lucescutól elköszönő bányászvárosiak 6/6-al állnak, míg a Kijev egy vereséget már begyűjtött. 

A Tippmixpro fogadói szerint könnyen összejöhet a második zakó is, hiszen a mérkőzésre érkezett fogadások mindössze 2 százaléka gondolja úgy, hogy a Dinamo megnyeri ezt a meccset. Azt azért mindenképp meg kell jegyeznünk, hogy a találkozót semleges pályán rendezik, lévén az Ukrajnában dúló háború alatt a donyecki Donbass Arénát lebombázták, így ez az ütközetet Harkovban rendezik. 

[2247710] 2016-09-09 20:00:00 Sahtar Donyeck - Dinamo Kijevx;
209232