NB I

A Videoton máris közelített a Fradihoz

  • mr.blonde

Hétvégén három hét szünet után folytatódik az OTP Bank Liga, az átigazolási piac utolsó napjaiban remekül erősítő Videoton pedig a bukmékereket sem hagyja hidegen.

Fotó: vidi.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Videoton az átigazolási időszak utolsó óráiban komoly neveket tudott szerződtetni, így mostanra megelőzte a Ferencvárost és az NB I mezőnyének legértékesebb keretével büszkélkedhet. Persze a pénz nem minden, a pályán még be is kell bizonyítani a minőséget, mindenesetre a semleges szurkolók izgalmas versenyfutásra számíthatnak a két kirakatcsapat között. 

A címvédő Ferencváros lényegesen jobban kapta el a bajnoki rajtot, ennek köszönhetően pedig a bajnoki címükre kínált szorzó gyorsan leesett az eredeti 1.60-as értékről. A Videoton az Európa Liga selejtezője miatt viszont pontokat hullajtott a korai fordulókban, így volt olyan is, hogy 13-szoros pénzt ér a fehérváriak aranyérme. 

KI NYERI AZ NB I-ET?    
Ferencváros Videoton
TippmixPro@1.36 TippmixPro@6.00

A Debrecen elleni fölényes győzelem valamint az új játékosok azonban arra sarkallták a magyar bukmékereket, hogy módosítsák az esélyeket. A hétvégéi forduló előtt - amikor is a Vidi a Halival, a Fradi pedig az MTK-val meccsel - már csak 6-szoros pénzt ér a Videoton bajnoki címe, míg a Ferencváros címvédése 1.36-os haszonnal "kecsegtet". 

2016-09-10;212
209575