Vb-selejtezők

Ezt várjuk mi - tippek a Feröer-szigetek-Magyarország vb-selejtezőre

  • hatharom.com

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Feröer-szigetek-Magyarország vb-selejtezőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Varin

Ha valakinek, akkor a magyar Herrnek hihetünk azzal kapcsolatban, hogy ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz és az év találkozója vár ránk. Egészen biztos, hogy tökéletesen felkészítette a fiúkat a Tórshavnban uralkodó viszonyokra. Ugyanolyan nyögvenyelős meccsre számíthatunk, mint legutóbb, szinte biztos, hogy gól alig esik majd, de talán egy közeli, bekotrós góllal jobbak leszünk. Tippem: 1-0 ide - 5.00 @ Tippmixpro -.

Tomihmv

A legutóbbi Eb-selejtező sorozatban egy csoportban voltunk a feröeriekkel, s akkor mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzésen megszenvedtünk. Szerintem ez ezúttal sem lesz másképp, ugyanakkor elég nagy szégyen lenne, ha egy ilyen bravúros Eb-szereplést követően nem tudnánk nyerni északon. Úgy gondolom, hogy válogatottunk is így gondolkodik, így csak és kizárólag győzelemben gondolkodnak Dzsudzsák Balázsék. Szerintem behúzzuk a meccset méghozzá két góllal. Tippem: 0-2  5.00 @ Tippmixpro -.

mr.blonde

Kemény 90 perc vár és meglehetősen mostoha körülmények várnak a fiúkra. A feröeriek évről évre fejlődnek, masszív alakulat, amely mára megtanult focizni, elég ha csak a Budapesten lőtt góljukat idézzük fel. Ezzel együtt mi vagyunk az esélyesek, és tudjuk is, hogy mit kell csinálnunk a győzelemhez, hiszen az Eb-selejtezőn oda-vissza vertük őket. Az egyik legfontosabb célunk az lesz, hogy elkerüljük a kapott gólt, elöl pedig pontrúgásból, egyéni megmozdulásokból gólt, gólokat kell szereznünk. Nehéz szülés lesz, de szerintem összejön: Tippen: Vendég és kevesebb, mint 3,5 gól. TippmixPro@1.85

[2059297] 2016-09-06 20:45:00 Feröer-szigetek - Magyarországx;