Ferencváros

Doll elmondta, mi kell(ene) a BL-csoportkörhöz

  • ivan

A Ferencváros vezetőedzője szerint az ultrák segítségével a csapat kiharcolhatná egy nemzetközi kupa csoportkörében való szereplést.

Hétvégén családi napot tartott a Ferencváros klubja, ahol megjelent a labdarúgó-csapat vezetőedzője, Thomas Doll is. A 9.tv-nek nyilatkozó német szakember a Fradi szerepléséről elmondta: megérti azokat a szurkolókat, akik csalódottak a gárda BL-szereplése miatt, de hozzátette, hogy a hosszú távú munkának meg lesz a gyümölcse. 

Bár a Fradi belső köreiből többnyire kerülik a témát, Thomas Doll mégis szóba hozta a szurkolók helyzetét is. „Emlékszem, amikor az itteni edzőségem elején még a Puskás Ferenc Stadionban játszottunk, és rendre nagyszerű volt a hangulat. Nagyon sok mindent elértünk az utóbbi időben az ultrák nélkül, de el tudom képzelni, hogy ha mindenki bejönne, akkor meg tudnánk tenni azt a bizonyos következő lépést az európai kupaporondon is” - fogalmazott a Ferencváros vezetőedzője.

Mivel az ultrák és a klubvezetőség közötti nézeteltérés továbbra is fennáll, ezért Dollnak és a csapatnak hétvégén a keménymag nélkül kell megvívnia az örökrangadót. A tabellán második helyen álló címvédő az MTK ellen lép majd pályára szombaton, az oddsok alapján pedig komoly esélye van a három pont megszerzésére. 

1X2    
MTK Döntetlen FTC
TippmixPro@5.40 TippmixPro@3.40 TippmixPro@1.66
2016-09-10;212
[2295174] 2016-09-10 17:00:00 MTK - Ferencvárosx;