Sportfogadás

Olaszország lehet a hétfői nap trollja

  • mr.blonde

Hétfő este Izraelbe látogat az olasz válogatott: a magyar fogadók többsége vendég győzelemre teszi a pénzét.

Pelle góljában bízik a magyar

Giampiero Ventura irányításával második mérkőzésére készül a squadra azzura: az olasz válogatott ezúttal az izraeli Haifa városában lép pályára a világbajnoki selejtezősorozat első fordulós találkozóján. 

A nyári Európa-bajnokságon Németország ellen a negyeddöntőben büntetőkkel alulmaradó olasz együttes az új szövetségi kapitány bemutatkozó mérkőzésén simán kikapott Franciaországtól, a Bariban megrendezett barátságos összecsapáson a gallok 3-1-es győzelmet arattak. 

Az olaszokra azonban jellemző, hogy a tét nélküli mérkőzéseken nem teljesítenek túl jól, így most mindenki azt várja, hogy Izraelben győzelmet aratnak. A     fogadóinak 84 százaléka (!) bízott meg a taljánokban, és mindössze hét százalék gondolja úgy, hogy Ventura második meccsén is kikap a válogatott. 

Az mindenképpen az olaszok mellett szól, hogy Izrael pocsék formában van, utoljára tavaly szeptemberben Andorrát sikerült legyőznie, valamire való ellenfél ellen pedig 2014 novemberében tudott meccset nyerni, akkor Boszniát gyűrte le 3-0-ra. 

Az olaszok hétfő esti győzelme nem is fizet túl sokat, hiszen 1.58-as szorzót kínál rá a magyar fogadóiroda. 

[2059450] 2016-09-05 20:45:00 Izrael - Olaszországx
Izrael#isr-israel#5
Izrael#isr-israel#5

 

[2059450] 2016-09-05 20:45:00 Izrael - Olaszországx;