NFL

Mennyit számít Tom Brady eltiltása?

A sztárirányító négy hétig nem lehet csapata hasznára. De ez megjelenik az oddsokban is?

Mint ismert, nyáron hivatalossá vált a New England Patriotsnak Tom Brady nélkül kell megkezdenie az idei alapszakaszt. A négyszeres Super Bowl-győztes klasszist először tavaly májusban tiltották el az Indianapolis Colts elleni labdaleeresztési botrány miatt, ám végül azt eltörölték. A fellebbviteli bíróság szerint azonban Brady tudhatott a labdaleeresztésről, így eltiltása újra érvénybe lépett, az Arizona, Miami, Houston és Buffalo elleni mérkőzéseket ki kell hagynia.

Az irodákat a csoportgyőzelem tekintetében nem különösen hatotta meg az eltiltás, 1.40-ről mindössze 1.50-re növelték az AFC East bajnoki címének szorzóját, továbbra is toronymagas favoritok a Jets, Bills, Phins trió előtt.

Más a helyzet az első heti, Arizona Cardinals elleni mérkőzésen. Itt a bukik nagyjából egyenlő szorzókkal indítottak a felekre, ám Brady eltiltását követően már háromszoros pénzt érne a vendégek sikere és csak 1.40-et az Arizonáé.

Jövő héten a szokásos szezonbeharangozónk alkalmával szakértőink górcső alá veszik az NFL 2016-os szezonját.

Az egyik fogadóiroda egyébként a poén kedvéért négyszer lefuttatta a szimulált Pats-Cards mérkőzést a csere Jimmy Garappolóval és bár a 24 éves játékos egyszer sem dobott rosszul, a Hazafiak csupán egyszer nyertek.

A két évvel ezelőtti bajnokra a legtöbb bukinál továbbra is 9-szeres szorzóval lehet fogadni, náluk csak a Seattle Seahawks nagyobb favorit.

Melyik csapat nyeri a Super Bowlt?
   
Seattle 8.75
New England 9.00
Carolina 9.50
Green Bay 9.75
Pittsburgh 11.25
Arizona 11.50