NB I

A Videotonnál a csoportkörre (is) készülnek

  • ivan

Kétségtelenül a Videotonról szólt a magyar átigazolási piac utolsó két napja, a fehérvári alakulat bosnyák, szerb és magyar válogatott játékosokkal erősítette meg a keretét. A szurkolók többsége elégedett az érkezőkkel, Kovács Zoltán sportigazgató szerint véglegesnek tekinthető a keret.

Fotó: vidi.hu

Anel Hadzic, Varga József, Marko Scepovics, Fiola Attila - néhány név azok közül, akik az átigazolási időszak utolsó óráiban kerültek a Videotonhoz. A piros-kékek az erősítéseknek köszönhetően átrajzolták az NB I piaci térképét is, hiszen immáron a Videoton rendelkezik papíron a legerősebb és legdrágább kerettel a magyar élvonal csapatai közül.

A transzfereknek köszönhetően a szurkolók körében igen bizakodó a hangulat, de Kovács Zoltán sportigazgató is elégedetten nyilatkozott a csapat honlapjának. "Szerintem elégedettek lehetünk az átigazolási időszakkal, a terveinket sikerült száz százalékosan teljesítenünk - természetesen ez nem valósulhatott volna meg nagyon erős tulajdonosi szándék és támogatás nélkül. Danko Lazovics személyében európai szinten jegyzett labdarúgó érkezett, ez a klub erejét mutatja, mint ahogy az is, hogy a rendszeres BL-induló, görög rekordbajnok Olympiakosztól meg tudtuk vásárolni Marko Scsepovics játékjogát. Mindkettőjük ügynökének köszönjük, hogy segítettek létrehozni az átigazolást - utóbbi neve szurkolóinknak is ismerős lehet, hiszen a korábbi remek csatárról, Marko Pantelicsről van szó. Az időzítéssel kapcsolatban szeretném elmondani, hogy persze szerettük volna, ha korábban csatlakoznak a kerethez az új érkezők, de mindennek megvan az oka, nem véletlen, hogy mondjuk egy riválisunktól csak az utolsó napokban jön egy játékos. Azok a labdarúgók, akik csatlakoztak a kerethez, nagyon motiváltak abban, hogy komoly célokért futballozzanak, ehhez a Vidiben minden lehetőség adott." - fogalmazott az egykori újpesti támadó.

"Egyértelműen kijelenthető, hogy készen van a keret, minden poszton azonos képességű játékosok állnak a szakmai stáb rendelkezésére. Amennyiben senkiért nem érkezik addig visszautasíthatatlan ajánlat, akkor azt is meg merem kockáztatni, hogy ez a keret alkalmas arra, hogy egy sikeres szezon után a nemzetközi kupákban is valós eséllyel legyünk harcban a csoportkörért. Én eddig is meg voltam arról győződve, hogy reális célkitűzés az első hely, az új érkezők csak megerősítettek ebben" - beszélt a csapat esélyeiről a klubvezető.

A    egyébként reagált a Videoton átigazolásaira és a bajnoki címet illetően 10-ről 6-ra csökkentette a fehérváriak szorzóját, míg a címvédő Fradié 1.35-ös oddsra emelkedett. 

A Videoton legközelebb a Haladást fogadja Felcsúton, a hazaiak győzelem pedig 1.82-es szorzóval fogadható jelenleg.

[2295172] 2016-09-10 17:00:00 Videoton - Haladásx;
209575