Felkészülés

Nem várható csúcsfutball a nap mérkőzésén

Bariban csap össze az Eb-n pórul járt két válogatott a világbajnoki selejtezők főpróbáján.

Jövő héten Franciaország és Olaszország is megkezdi vb-selejtezős szereplését, az Eb-ezüstérmes Fehéroroszországba, az edzőváltás utáni olasz válogatott pedig Izraelbe utazik. Így egyáltalán nem kell meglepődnünk, hogy néhány nappal a tétmeccs előtt már erős keretek csapnak össze a csütörtök esti felkészülési mérkőzésen.

[2295035] 2016-09-01 21:00:00 Olaszország - Franciaországx

Vélhetően Didier Deschamps fiai még mindig az elszalasztott lehetőséget siratják, Franciaország az Eb-vereséget követően valószínűleg nehézkesen tud majd felpörögni a minszki mérkőzésre. A francia keretben ezúttal nem kapott helyet Lassana Diarra, Benzema, Fekir, Lloris, Coman és a Lyonban gólokat öntő Lacazette sem.

Az olaszoknál kevésbé telt búsan a nyár, a németek elleni balszerencsés kiesés benne volt a pakliban, így is hatalmas eredmény volt Buffonék részéről, hogy a spanyolokat elkalapálták - tulajdonképpen a Squadra Azzurra a maximumot hozta ki a kontinenstornából. Ettől függetlenül Antonio Conte helyét kisebb meglepetésre Giampiero Ventura vette át, aki egyelőre nem akarta megbontani az egységet, így újoncot alig hívott meg csapatába. Kimaradt azonban az Eb egyik negatív hőse, Simone Zaza, Lonrenzo Insigne, Stephan El Shaarawy és Emanuele Giaccherini is.

[2295035] 2016-09-01 21:00:00 Olaszország - Franciaországx;5

A hosszú idegenbeli kirándulásra felkészülve nem várható fantasztikus futball és gólzápor a San Nicolában. A két csapat amúgy sem szokta kiereszteni a gólzsákot a másik ellen, az elmúlt öt meccsükből öt is under lett. De mivel 1.45-ért szerintünk nincs érték abban, hogy maximum két gól esik, így inkább arra fogadunk, hogy az olaszok nem nyerik meg egyik félidőt sem.

hatharom.com-tipp: A hazai csapat nem nyer legalább egy félidőt
TippmixPro @1.70
[2295035] 2016-09-01 21:00:00 Olaszország - Franciaországx;