Foci-vb 2018

Messi és Suárez összecsapására mindenképp figyeljünk!

  • varin

A barcelonai csillagok világbajnoki selejtezőn találkoznak egymással Mendozában. Gólparádé várható?

   
  1 x 2
Argentína-Uruguay 1.58 3.75 5.50

Pénteken hajnalban kezdődik a Cláscio del Rio de la Plataát, vagyis a dél-amerikai futball egyik legrangosabb derbijét: Argentína és Uruguay összecsapását. A két csapat 184. alkalommal találkozik egymással, a győztes fél pedig könnyen a selejtezőcsoport élére ugorhat.

[2079393] 2016-09-02 01:30:00 Argentína - Uruguayx;10

Habár sokáig nem vol biztos, hogy a nemrég kinevezett Edgardo Bauza számíthat-e legnagyobb sztárjára, Lionel Messire, a Barca csillaga végül meggondolta magát és újra az ország szolgálatába állt. "Messi jól van, nem látok semmilyen problémát. Magas intenzitású, nagy iramú mérkőzés lesz, pont amilyenre szüksége is van. Bízom a csapatomban!" - utalt Bauza arra, hogy Messi kisebb sérüléssel bajlódik.

Várható kezdőcsapatok
Argentína: Romero - Rojo, Funes Mori, Otamendi, Mercado - Mascherano, Banega, Biglia - Messi, Di Maria, Dybala
Uruguay: Muslera - Pereire, Fucilie, Godin, Gastón Silva - Carlos Sanchez, Rios, Cristian Rodríguez, Gastón Ramirez - Cavani, Suarez

A katalánok csillaga ugyan ott lehet a pályán, ám Agüero és Pastore sérülés, Higuaín pedig erőnléti problémák miatt nem kapott meghívót Bauzától.

Ami a vendégeket illeti, Óscar Tabarez keretében nem találunk sok meglepetést, rutinos csapat utazott el Mendozába. A csatársorban vélhetően ismét Suárez és Cavani kettőse játszik majd.

Uruguay 1997 óta nem szerzett pontot világbajnoki selejtezőn Argentínában.

Mindenképpen javuló formát mutatnak az argentinok a selejtezősorozatban, hiszen az első három, balul sikerült meccs után sikerült a javítás, kilenc ponttal hozták le a következő három mérkőzést. Az elmúlt években rendre gólgazdag mérkőzéseket játszottak és rendszerint a pályaválasztó győzelmével ért véget a mérkőzés. Mi most is a jobb formában lévő, Messi visszatérése miatt - remélhetőleg - eksztázisban futballozó hazaiakra voksolunk.

hatharom.com-tipp: Argentína
TippmixPro @1.58

 

 

[2079393] 2016-09-02 01:30:00 Argentína - Uruguayx;
186573