NB I

Jót tesz a Debrecennek a vérfrissítés - Tőzsér

  • ivan

13 év elteltével visszatért Debrecenbe Tőzsér Dániel, aki szerint a vérfrissítés jót fog tenni a hajdúsági alakulatnak.

Az átigazolási időszak utolsó napján "robbant a bomba", amikor is a Debrecen bejelentette, hogy szerződtette Tőzsér Dánielt. A 31 éves középpályás a mögöttünk álló szezont az angol másodosztályban szereplő QPR-ban töltötte, ám mindössze 16 bajnokin lépett pályára, így nem számított alapembernek.

Tőzsér hazatérésével folytatódik a tendencia és a viszonylag sikeres külföldi karrier után egy újabb válogatott játékos tér haza. Bár Tőzsér kimaradt a nyári Eb csapatból, a dvsc.hu-nak adott interjújában kategorikusan cáfolta, hogy levezetni jött volna Magyarországra, elmondása szerint komoly céljai vannak a debreceni szerződéssel. A szolnoki születésű játékos karrierje során megfordult többek között az AEK Athénban, a Genkben, a Genoában, a Parmában és a Watfordban is.

A Debrecen az átigazolási időszak utolsó hetében komoly játékosmozgást vezényelt le: elhagyta a csapatot Tisza Tibor, Korhut Mihály, Varga József, Kulcsár Tamás és Ludánszki Bence, érkezett viszont Tőzsér, Könyves Norbert, Ioan Filip és a nigériai Chuka Derick Ogbu. 

A Loki legközelebb az Újpestet fogadja hazai pályán, a   -n pedig már fogadhatunk is a mérkőzésre. 

[2295173] 2016-09-10 17:00:00 Debrecen - Újpestx;
209575