Felkészülés

Kizárt, hogy ne búcsúzzon góllal a legenda

  • varin

Utolsó válogatott mérkőzésére készül az írek legendája, Robbie Keane. Gólt várunk tőle, nem is kérdés!

Búcsúzik a nemzetközi labdarúgástól Robbie Keane. A 145-szörös válogatott támadó szerda este utoljára veszi fel a világoszöld mezt és ne legyen kétségünk felőle, hogy Omán ellen szépen akarják majd búcsúztatni a legendát.

   
  1 x 2
Írország-Omán 1.26 5.10 11.00

A 36 éves futballista múlt héten jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól, miután Martin O'Neill már csak ritkán számolt vele a nemzeti tizenegynél, így az Európa-bajnokságon is mindössze 23 percet kapott.

A világbajnoki szereplést már márciusban elbukó Omán ellen így nagyon sima győzelem vár majd az írekre, meglepő lenne, ha az ázsiai gárda egyáltalán gólt tudna szerezni Dublinban. Véleményünk szerint ahogyan az előző két alkalommal (4-1, 2-0), most is simán nyernek az írek Omán ellen, szépen elbúcsúztatva a közönségkedvencet, aki legalább egyszer betalál majd a vendégek hálójába.

Robbie Keane a holnap pályára lépésével együtt 146-szor volt a nemzeti csapat tagja, ezeken a mérkőzéseken 67 gólt szerzett. Természetesen mindkét listát magasan vezeti és nincs is rá semmi esély, hogy bárki beéri őt a közeljövőben.

hatharom.com-tippek:
Írország -1: TippmixPro @1.65
Robbie Keane gólt szerez @1.57

 

 

 

 

[2295032] 2016-08-31 20:45:00 Írország - Ománx;