La Liga

Balhé a madridi csapaton belül

Antoine Griezmann meggondolatlan nyilatkozatára élesen válaszolt csapattársa Saúl Niguez.

Meglepően gyengén kezdte a szezont az Atlético Madrid, emiatt már áll a bál a csapaton belül. A két újonc, az Alaves és a Leganes elleni döntetlent követően Antoine Griezmann kifakadt, hogy máris négypontos hátrányban vannak a Barcelonától és a Real Madridtól. Kritikája azonban nem maradt reakció nélkül, csapattársa, Saúl Niguez javasolta, hogy kicsit vegyen vissza.

"Ha továbbra is így játszunk, a kiesés elkerüléséért fogunk küzdeni. Dühösek vagyunk, de nagyon gyorsan össze kell kapnunk magunkat, mert ki fognak csúszni a dolgok a kezeink közül" - nyilatkozta a francia támadó.

"Griezmannak gondolkoznia kéne, mielőtt ilyet nyilatkozik. Tudom én, hogy mekkora feszültség munkálkodott benne a lefújást követően, a fáradtság, a hőség, a rossz eredmény, de egyszerűen ilyet nem lehet nyilatkozni. Tudnod kell, hogy nem csak magadat, de a csapatot is képviseled egy ilyen mondattal" - hordta le az Eb-ezüstérmes támadó Saúl Niguez. Bár véleményünk szerint Saúl kifakadása jogos, furcsa, hogy ezt éppen a nyilvánosság előtt teszi.

Az Atlético Madridnál egyébként folyamatosan egy támadó megvételén dolgoznak, egyöntetű vélemény ugyanis, hogy egy befejező csatár még kell a keretbe. Sokáig úgy nézett ki, hogy Diego Costa ki tudja hisztizni magának az eladást, ám a Chelsea ragaszkodik hozzá, Falcaót pedig többen látták ugyan Madridban, de csak orvosi vizsgálatokon vesz részt.

A válogatott szünetet követően ismét kacifántos feladata lesz Diego Simeone csapatának, hiszen az elmúlt években nem mindig nyerni jártak a bajnokságot két vereséggel kezdő Celta Vigóhoz.

2016-09-09;87
2016-09-10;87
2016-09-11;87
211384