Bundesliga

Egy forduló telt el, de már eldőlt a bajnoki cím?

Philipp Lahm már most biztos benne, a Salátástál ismételten a müncheni csapathoz kerül.

Ki nyeri a Bundesligát?
   
Bayern München 1.10
Borussia Dortmund 5.75
Bayer Leverkusen 31.00
Wolfsburg 38.00

Nem akármilyen formában kezdte a szezont a Bayern München. A bajorok előbb a kupában a Jénát végezték ki, majd a Bundesligában a Werder Bremennek hintettek egy laza hatost. Habár még csak 90 perc ment le a 34 fordulós bajnokságból, Philipp Lahm, a bajorok hátvédje már most kijelentette a goal.com-nak adott interjújában, hogy szinte biztosan megvan a bajnoki cím.

"Rutinszerű már számomra az első meccs, ugyanakkor mindig óriási megtiszteltetés a bajnoki cím védőjeként pályára lépni a Bayern Münchenben. Örülök, hogy végre elkezdődött a Bundesliga!

Azt sem bánom, hogy rögtön egy esti mérkőzéssel kezdtük, így az egész napot a készüléssel tudtuk tölteni és a hőmérséklet is baráti volt, nem kellett szenvednünk a melegtől. Nem vagyunk már mi sem fiatalok, na...

Az első mérkőzésünk eredménye önmagáért beszél, nagyon örülök, hogy így sikerült rajtolnunk. A 6-0 olyan, mintha egy teniszeredmény lenne, de azért tudjuk, télen visszavágásra készülnek majd a brémaiak.

Egy forduló ment még csak le, de biztosan mondhatom, megnyerjük az idei bajnokságot is, ami zsinórban az ötödik lesz. Őszintén szólva örülök, hogy a riválisaink közül kettő - Leverkusen és a Schalke - is vereséggel kezdett, de figyelnünk kell rajtuk kívül majd a Mönchengladbachra és a Wolfsburgra is. Mind a négy csapat hasonló támadó futballt játszik, de hiányzik belőlük az a magabiztosság és fegyelem, ami bennünk megvan.

A legnagyobb riválisunk persze a Borussia Dortmund lesz idén is. Nincs kétségem felőle, hogy hozzák majd a kötelező győzelmeket és ezáltal nekünk is a legjobbunkat kell majd nyújtanunk.

Nagyon boldog vagyok, hogy Münchenben ismét beindult a futballáz és remélem, a péntek esti fieszta tradícióvá válik majd az Allianz Arénában."


A válogatott szünetet követően a bajorok Gelsenkirchenbe utaznak, ahol a Schalke vendégei lesznek. A kék-fehérek eredményes felkészülésen vannak ugyan túl, de a bajnokságot pocsék játékkal és vereséggel indították a Frankfurt ellen. Így nem csoda, hogy a mérkőzés már csak nevében rangadó, Lahmék győzelmére mindössze 1.28-as oddson fogadhatunk a   -n .

[2272272] 2016-09-09 20:30:00 Schalke 04 - Bayern Münchenx;
2016-09-09;54
2016-09-10;54
2016-09-11;54
210225