Magyar válogatott

Túl sokat nem keresünk a válogatott győzelmével

Szeptember 6-án a Feröer-szigetek ellen lép pályára a magyar válogatott a világbajnoki selejtezők első fordulójában. A bukmékerek szerint a mieinknek simán kell hozniuk a meccset, Bernd Storck szövetségi kapitány viszont nagyon kemény 90 percre számít.

Fotó: mlsz.hu

Jövő hét kedden Tórshavnban lép pályára a magyar válogatott, amelynek a Feröer-szigetek elleni idegenbeli vb-selejtezős mérkőzés lesz az első tétmeccse azóta, hogy Franciaországban nyolcaddöntőt játszott az Európa-bajnokságon. Bernd Storck a keret itthon játszó játékosaival már múlt hét hétfő óta gyakorol az MLSZ telki edzőközpontjában, míg az idegenlégiósok vasárnap és hétfőn csatlakoznak a kerethez. 

1X2    
Feröer-szigetek Döntetlen Magyarország
TippmixPro@8.50 TippmixPro@5.10 TippmixPro@1.31

A továbbjutás szempontjából rendkívül fontos mérkőzésre már fogadhatunk is, a magyar állami fogadóiroda bukmékerei szerint simán hoznunk kell ezt a találkozót, legalábbis az 1.31-es szorzónkból erre lehet következtetni. A helyzet a külföldi bukiknál sincs másképp, a netes irodák átlagosan 1.34-es szorzót kínálnak a mieink sikerére. 

[2059297] 2016-09-06 20:45:00 Feröer-szigetek - Magyarországx;5

Bernd Storck viszont a sportnapilapnak adott interjújában arról beszélt, hogy jobban fél a feröeri mérkőzéstől, mint az Eb bármelyik meccsétől, mivel a válogatott keret tagjainak fizikai felkészültségének állapota meg sem közelíti a nyári formát. 

A német kapitány persze azért tisztában van vele, hogy ez a meccs a nyerhető kategóriába tartozik, és ezért minden tőle telhetőt meg is tesz. A hétvégén például a magyar csapat olyan borítású műfüvön játszott edzőmeccset az U21-es válogatottal, amelyen Tórshavnban is pályára lépnek majd. 

186541
[2059297] 2016-09-06 20:45:00 Feröer-szigetek - Magyarországx;