Magyar foci

Izgulhat a Fradi, újabb két sztárigazolás a Vidinél

  • ivan

A Videoton csapata hétfőn bejelentette, hogy leigazolta a bosnyák válogatott Anel Hadzicot és a debreceni Varga Józsefet.

Fotó: vidi.hu

Nem tétlenkednek a Videotonnál a válogatott szünet alatt sem, a fehérvári klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy két válogatott középpályással erősítette meg a keretét.

Elsőként a 27 éves, 14-szeres bosnyák válogatott Anel Hadzic érkezését közölte a klub. A posztját tekintve védekező középpályás Hadzic 2014-ben megjárta a brazíliai világbajnokságot is a bosnyák nemzeti csapattal, korábban megfordulut az osztrák első osztályú Ried és Sturm Graz együttesében, legutóbb tavasszal a török Eskisehirspor gárdáját erősítette, ahol 15 meccsen 2 gólt szerzett. A transfermarkt.de oldal adatai szerint a bosnyák játékos piaci értéke 850 ezer euró körül mozog, amivel a magyar bajnokság egyik legértékesebb futballistájának számít majd, szerződése a következő két szezonra szól. 

Nem Hadzic az egyetlen, akivel megerősítette középpályáját a Vidi: a 31-szeres magyar válogatott Varga József is aláírt a piros-kékekhez. A debreceni születésű játékos 3+1 éves megállapodást kötött a Videotonnal, Kovács Zoltán sportigazgató elmondása szerint a játékos szerződtetése már korábban napirenden volt a klubnál, ám csak most sikerült pontot tenni az ügy végére.

A Videoton tehát alaposan beleerősített. A nemzetközi kupában a legtovább jutó alakulat a magyar bajnokságban jelenleg a 6. helyen áll, lemaradása az éllovas Vasastól hat pont.

Ki nyeri az NB I-et?
   
Ferencváros 1.25
Vasas 10.00
Videoton 13.00
Újpest 20.00
Honvéd 20.00
Haladás 20.00
Debrecen 30.00
209575