Serie A

Országos egyesből háromesélyes derbi?

  • varin

A Milan akár meg is lepheti ezt a nem túl meggyőző Napolit a szombati játéknap másik nagy rangadóján.

   
  1 x 2
Napoli-Milan 1.60 3.90 5.00

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a Napoli hazai pályán szinte verhetetlen, a Juventus mögött topcsapatként küzdenek az ezüstéremért. Mindez azonban Gonzalo Higuaínnal volt, aki Torinóba szerződött és a nápolyi gárda nem biztos, hogy hamar kiheveri ezt a sokkot. A Milan azonban egy biztató győzelemmel kezdett a Torino ellen és Vincenzo Montellától sokat várnak az iparváros piros-fekete oldalán. Ha nem is lehet kijelenteni, hogy esélyesek a győzelemre Baccáék, de legalább idén nem az lesz a kérdés, hogy hányat kapnak.

[2319499] 2016-08-27 20:45:00 SSC Napoli - AC Milanx

Kínos iksszel indította a szezont Sarri csapata, a Pescara elleni döntetlen már két olyan elvesztegetett pont, amire nem számíthatnak majd ugyanitt a riválisoktól. Két gólt bekapni a Serie A leggyengébb csapatának tartott újonctól igencsak kínos, így Sarrinak hétközben nagyon sok feladata volt a védelemmel. Az égszínkékek 19 mérkőzés óta veretlenek a bajnokságban hazai pályán, ráadásul az utolsó tíz nápolyi meccsükből kilencszer szereztek legalább egy pontot. A kezdő vélhetően sokat nem változik majd, csupán visszatér eltiltásából a középpályára Jorginho, míg a támadósorban ezúttal a Mertens-Gabbiadini-Callejón kettős kezd majd, Milikkel a padon.

[2319499] 2016-08-27 20:45:00 SSC Napoli - AC Milanx;10

Egy biztos: jönnek néhány sörrel Milánóban a fiatal szuperkapusnak, Gianluigi Donnarummának. És nem csak azért, mert több, mint egy éve kiemelkedő alakja nem csak a piros-feketéknek, de az egész olasz labdarúgásnak. A világ szinte minden klubja által körbeudvarolt portás a Torino ellen a hosszabbításban védett tizenegyest, két pontot szerezve ezzel csapatának. Az biztosnak mondható, hogy Nápolyban is lesz dolga Buffon utódjának, hiszen a milánóiak védelme továbbra is sebezhető pont. Montella ráadásul kénytelen változtatni a védelemben, Paletta ugyanis eltiltott, helyette Gustavo Gómez kezdhet majd.

Nem csodálkoznánk, ha idén a Milan gólgazdag mérkőzéseket vívna majd, mert Carlos Bacca kitűnő formában kezdte a szezont, a védelem azonban jobban hasonlít egy ementáli sajtra, mint egy stabil alakulatra. A nápolyi mérkőzéseken amúgy is szeretnek potyogni a gólok, hiszen 2009 óta csupán egyszer volt olyan, hogy ne talált volna be mindig csapat a San Paolóban. Így tehát nem is kérdés, mi most a tippünk a szombat esti derbire.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.65
2016-08-27;55
2016-08-28;55
211987