Tippjáték

Ingyenes US Open tippjáték! Tippelj és nyerd meg a legmenőbb teniszcuccokat!

  • hatharom.com

Hétfőn rajtol az év utolsó tenisz Grand Slam-tornája, az amerikai US Open. A drukkolás izgalmait a hatharom.com-on egy tippjátékkal fokozzuk, ahol a nyertesek Roger Federer, Novak Djokovics és Rafael Nadal "bőrébe" bújhatnak.

Kattints a képre a játékért!

Ahogy azt a hatharom.com-on már megszokhattátok, a saját tippjeink mellett olvasóink ötleteire is kíváncsiak vagyunk. Ezúttal az év utolsó és egyben legnagyobb tenisz Grand Slam-tornája, a US Open küzdelmeinek megtippelésére invitálunk Benneteket! 

A legjobb tippelők a legnagyobb sztárok bőrébe bújhatnak, a tippjáték első három helyezettje Roger Federer-melegítőt, Novak Djokovics-pólót és Rafael Nadal-baseball sapkát nyerhet!

US Open tippjáték 2016
Helyezés Nyeremény
1. Roger Federer melegítő
2. Novak Djokovics póló
3. Rafael Nadal baseball sapka

A játék menete rendkívül egyszerű. A verseny ideje alatt minden nap déli 12 óra előtt kerülnek ki azok a mérkőzések, melyekre várjuk a tippjeiteket. A párosításokhoz szorzókat rendelünk, így még izgalmasabbá tesszük a tippelést, ám mindössze a győztes kilétére kell leadni a tippeket.

Egyszerűen kiválasztjátok a számotokra szimpatikus opciót (1-es vagy 2-es), majd a Tippek elküldése gombra kattintva elkülditek a tippeteket. 

Figyeljétek a játékot, kövessétek a US Open eseményeit a hatharom.com-on, tippeljetek, és nyerjetek meg az értékes nyereményeket!