Átigazolás

Nevelőegyesületénél fejezheti be pályafutását Messi

Az argentin csapat reméli, előbb-utóbb visszatér hozzájuk a Barcelona világklasszisa, Lionel Messi.

29 évesen természetesen még nem lehet arról beszélni, hogy Lionel Messi karrierje a végéhez közeledik, de az argentin Bolha lassan elkezdhet gondolkozni, mi lesz akkor, ha már nem tud ennyire magas szinten futballozni. Nyilvánvalóan kérője akad majd bőséggel, ám az egyik legjobb eséllyel argentin nevelőegyesülete, a Newell's Old Boys pályázik a játékos szerződtetésére.

Ki lesz a La Liga gólkirálya?
Luis Suárez (Barcelona) 2.50
Lionel Messi (Barcelona) 2.62
Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 3.75
Gareth Bale (Real Madrid) 17.00
Neymar (Barcelona) 34.00
Antoine Griezmann (Atlético Madrid) 34.00

"Bízom benne, hogy Lionel Messi egyszer még nálunk futballozik majd, hatalmas dolog lenne megszerezni a világ legjobb játékosát. Képzeljük csak el, hogy Messi kifut a Newell mezében a gyepre az Estadio Marcelo Bielsában... Óriási előrelépés lenne nekünk sportszakmailag és gazdaságilag is, hiszen nem lenne túlságosan nehéz Messivel szponzorokat szerezni. Minden adósságunkat törleszthetnénk is"  - nyilatkozta Cristian D'Amico, a klub alelnöke.

Korábban egyébként már a Barcelona 10-ese is elmondta, egy nap szívesen visszatérne a piros-feketékhez. "Ha visszatérek egyszer Argentínába, akkor mindenképpen a Newell-nél szeretnék játszani. De hogy mikor lesz ez, azt nem tudom, úgy hiszem, még sok-sok év. Nem lenne ugyanakkor korrekt és őszinte, ha bárkinek megígérnék bármit, mert a futballban minden pillanatok alatt változik. Meglátjuk, mit hoz a jövő" - mondta korábban Messi.

Messit egyelőre 2018 júniusáig köti szerződés a Barcelonához. Az ötszörös aranylabdás szupersztár csapatával legközelebb a Bilbao ellen lép pályára a La Ligában.

2016-08-26;87
2016-08-27;87
2016-08-28;87
211384