NB I

Kaotikus állapotok Debrecenben

  • varin

Tisza Tibor már el is hagyta a süllyedő hajót és további alapemberek követhetik a támadót.

Tisza Tibor az NB II-ben folytatja

Hogy Debrecenben mekkora elképesztő problémák vannak, az egyre nyilvánvalóbb. Kondás Elemér távozása után mindenki azt hitte, hogy a Loki most elindul fölfelé, megoldódott ugyanis a legnagyobb gond. Hogy ez mennyire nem így van, azt az elmúlt napok tökéletesen megmutatták.

"Át kell gondolni a céljainkat és erős együttest kell építeni. Felhozunk majd fiatal srácokat az akadémiáról, mert inkább dolgozom olyan fiatalokkal, akik hajlandóak küzdeni és harcolni, mint olyan játékosokkal, akik nem. Ha valaki nem szeretne a Lokiban játszani, arra nincs szükségünk" - Leonel Pontes.

Mint arról a Bors című napilap beszámolt, a Videoton elleni kínos 1-5-öt követően az öltöző hangadói, Tisza Tibor, Kulcsár Tamás, Mészáros Norbert és Varga József ki is akadt a felcsúti teljesítmény miatt. A lap arról írt, hogy több alapember is távozhat a napokban és bizony nem is tévedtek, hiszen Tisza Tibor kedden délután aláírt Nyíregyházára.

Hamarosan követheti őt Varga József, akit a Videoton környékez évek óta. A tar középpályásnak állítólag olyannyira elege van a Debrecenben kialakult helyzetből, hogy a Vidi-meccset követően sírva ment oda az ultrák elé. A problémát pedig egy ember jelenti: Szima Gábor. A hírek szerint az elnök nem igazán foglalkozik a csapat dolgaival, a fizetések pedig régóta csúsznak, többen állítólag még a 2014-es bajnoki prémiumot sem kapták meg.

Tisza távozásával az amúgy is hihetetlenül foghíjas támadósor újabb csapást szenvedett el.

A Debrecen a válogatott szünetet követően az Újpestet fogadja hazai pályán. Ilyen hangulatban azért erősen kérdéses, van-e esélye a Cívisvárosnak legyőzni a július 27-e óta veretlen lilákat.

Ki nyeri az NB I-et?
   
Ferencváros 1.25
Vasas 10.00
Videoton 13.00
Újpest 20.00
Honvéd 20.00
Haladás 20.00
Debrecen 30.00
2016-09-10;212
209575