Ferencváros

Thomas Doll alatt stabil a kispad

  • 63.com

A Ferencváros vezérigazgatója szerint nincs gond a csapat játékával, ám azt elismerte, hogy mentálisan nincsen topformában a gárda.

Doll helye egyelőre megkérdőjelezhetetlen a Fraid kispadján / Fradi.hu

A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál a Digi Sport Reggeli start című műsorának hétfői adásában beszélt a bajnokcsapat jelenlegi helyzetéről. A zöld-fehérek a hétvégén csak 2-2-es döntetlent játszottak hazai pályán az újonc Mezőkövesddel, így sorozatban második hazai találkozóján maradt nyeretlen. Bár a Fradi a tabellán a Vasas mögött a második helyen áll, sok szurkoló szerint gödörgben van a csapat.

A vezérigazgató azonban nem így látja a helyzetet, mint elmondta, a csapat játékával nincsen probléma, ami inkább problémás, az a játékosok mentális felkészültsége. "Aki látta a tegnapi meccsünket, az láthatta, hogy amit ki lehetett hagyni, azt kihagytunk, volt 15 ziccerünk, de csak két helyzetet sikerült berúgni. Reálisan nyolc gólt kellett volna szereznünk, de előfordul ilyen egy bajnokságban, most nem sikerült, majd sikerül legközelebb. A kvalitás megvan a csapatban, minden eddigi mérkőzésünkön domináltunk, a befejezésekkel vannak problémák. A fejekben van a gond, nem technikai problémák vannak, de ez a Bajnokok Ligájában is látszódott. A mentális felkészítésre kell sokkal nagyobb hangsúlyt fektetni az elkövetkező időszakban. Az Eb egy óriási siker volt a labdarúgásunk számára, de természetesen áldozattal is járt. Akik ott vettek a tornán, nem tudtak pihenni, és vannak közöttük sérültek, mint például Pintér vagy Lovrencsics Gergő, de nem erre kell fogni a dolgokat be kell rúgni a helyzeteket, akkor nem 2-2 hanem 8-2 a végeredmény".

Orosz Pál a riporter kérdésére megerősítette, hogy a vezetőségben nem merült fel Thomas Doll menesztése, a klubvezető szerint idehaza "nagy divat bűnbakot keresni", ám emlékeztetett rá, hogy a német szakemberrel tavaly rekordelőnnyel sikerült bajnokságot nyerni.

A Fradi játékoskeretéről elmondta, véleménye szerint erős játékosállomány áll a szakmai stáb rendelkezésére, de sejtelmesen hozzátette, hogy az átigazolási időszak augusztus 31-éig tart, így addig még bármi előfordulat.

Ki nyeri az NB I-et?
   
Ferencváros 1.25
Vasas 10.00
Videoton 13.00
Újpest 20.00
Honvéd 20.00
Haladás 20.00
Debrecen 30.00
[2253510] 2016-08-21 18:00:00 Ferencváros - Mezőkövesd Zsóryx;
209575