Protipp

Sikerült a javítás, parádéztunk az olimpia utolsó hetén

Két tippmesterünk is 100%-os mérleggel zárt és akadt 13 egységet nyerő kombi is az elmúlt héten.

Nem kezdtük jól ugyan az olimpiát, hiszen az első másfél hét meglepetései kifogtak rajtunk, ám aki az elmúlt napokban velünk tartott, azt valamelyest kárpótolták tippmestereink. Reméljük, a játékok végeztével a formánk is hosszútávon stabilizálódik!

Az előző héten Cesc18 szakította a legnagyobbat, négy tippjéből mind a négy ült, ez +16.8 egységet hozott a konyhára. Amúgy is remek találati aránnyal büszkélkedhetünk, hiszen a húsz leadott tippből csupán hét volt vesztes, a hét tipsterből pedig öt is pluszban zárt. Cesc18-on kívül még Noemail is 100%-ot hozott, a legnagyobbat kaszáló szelvényünk azonban Tomihmv NB II-es szelvénye lett, amely ékes példája annak, miért is éri meg követni a Protipp rendszerét. Ilyen kombit ugyanis a nemzetközi bukiknál nem lehet fogadni!

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!