Heti műsor

Kialakul a BL- és az EL-főtábla mezőnye

  • Kompany

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Kialakul a BL- és az EL-főtábla mezőnye.

A hét eseményei

A héten kialakul a Bajnokok Ligája és az Európa Liga főtáblájának mezőnye, hiszen a playoff körök visszavágóit rendezik kedden, szerdán és csütörtökön. A BL-ben minden szem a Roma-Porto meccsre fókuszál, hiszen ez a párharc bír a legnagyobb presztízzsel. Az odavágón nem jutottak dűlőre a csapatok, 1-1-re végeztek Portugáliában, vagyis izgalmas visszavágónak nézünk elébe. A    -n a Roma a favorit (H: 1.65 D: 3.50 V: 4.80), azonban nem szabad leírni a portugálokat. A Monaco viszont karnyújtásnyira van attól, hogy kiejtse a Villarrealt, hiszen idegenben 2-1-re győztek a franciák, szóval igen sok forgatókönyv szól a hercegségbeliek továbbjutása mellett. A bukiknál azonban abszolút háromesélyes a visszavágó (H: 2.25 D: 3.15 V: 2.95), szóval ismét egy izgalmas meccsre van kilátás.

Az Európa Ligában az egyik legnagyobb kérdés, hogy a West Hamnek sikerül-e visszavágnia az Astrának a tavalyi kiesésért, vagy szégyenszemre ismét kiejtik a románok az angolokat. A múlt heti mérkőzésen, Romániában 1-1-re végeztek a felek, ennek köszönhetően az angolok várják kedvezőbb helyzetből a visszavágót. Azonban nagy kérdés, hogy a bordó-kékek milyen összeállításban lépnek pályára, hiszen amennyiben tartalékol Slaven Bilic a vasárnapi Manchester City elleni bajnokira, úgy lehet esélye az Astrának a továbbjutásra. A fogadóirodákban ugyanakkor toronymagas favorit a WHU (H: 1.35 D: 4.45 V: 7.00)

[2335663] 2016-08-23 20:45:00 Roma - FC Portox;

Angliában hétközben Ligakupa-fordulót rendeznek, ahol már nagyobb csapatok is bekapcsolódnak a küzdelmekbe. A Liverpool Burtonbe látogat, ahol toronymagas favorit (H: 7.50 D: 4.60 V: 1.30), míg a Chelsea hazai pályán fektetheti könnyedén két vállra a Bristol Rovers együttesét (H: 1.14 D: 6.25 V: 14.00) a     szerint.

Hétvégén viszont már a bajnoki küzdelmek játsszák a főszerepet a szigetországban, amikor is két rangadót is rendeznek. Szombaton a Tottenham a Liverpoollal néz farkasszemet, amely összecsapáson a londoniak az esélyesebbek. Vasárnap talán először izzadhat meg komolyabban Pep Guardiola Cityje, akik a West Hammel találkoznak. Ugyanakkor az Etihadben rendezendő mérkőzés toronymagas favoritja a hazai együttes, legalább is a bukik szerint.

[2252209] 2016-08-27 13:30:00 Tottenham Hotspur - Liverpoolx;

Németországban is megkezdődnek a bajnoki csatározások, a nyitómeccsen a Bayern München a Werder Bremennel mérkőzik meg. A      magabiztos hazai sikert vár, hiszen a bajorokra szorzója még az 1.15-öt sem éri el (H: 1.13 D: 7.50 V: 16.00). A Dortmund a Mainzot látja vendégül, ahol a hazaiaknak áll a zászló (H: 1.40 D: 4.50 V: 7.00), míg Dárdai Pálék vasárnap az újonc Freiburgot fogadják, s a bukik szerint meggyűlhet a berliniek baja a fekete-fehérekkel (H: 2.07 D: 3.15 V: 3.55).

Olaszországban már a második fordulót rendezik az előttünk álló hétvégén, a sikerrel rajtoló Juventus a Lazio otthonában nyerhet ismét, a Milan Nápolyban maradhat alul, az Inter a Palermót, míg a Roma a Cagliarit fektetheti két vállra, vélik a fogadóirodák.

A spanyoloknál is már a második körnél járunk, a nagyok közül ezúttal pedig a Barcelonára vár nehezebb feladat. Lionel Messiék kiütéses győzelmet arattak a Betis ellen, most azonban könnyen lehet, hogy szenvednek majd, hiszen a mindig veszélyes Athletic Bilbao otthonában lépnek pályára. Az Atlético Madrid az újonc Leganes otthonában diadalmaskodhat, míg a Real Madrid a Celta Vigót verheti bucira szombat este a Santiago Bernabéúban.

[2300524] 2016-08-28 20:15:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;

A nemzetközi kupamérkőzésekkel és a topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Sajnos az NB I-ben nem rendeznek fordulót, viszont kárpótolnak minket másodosztályú focistáink, akik kétszer is pályára lépnek a héten. Ezen kívül pedig az összes európai bajnokságban pezseg az élet, vagyis lesz mire fogadnunk a héten. Szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!