Riói olimpia

Pimaszul trollkodott az ünneplő brazilokkal a német tini

Nagy meggondolatlanságot csinált a német olimpiai csapat játékosa a szombaton büntetőkkel elveszített labdarúgó döntőt követően. Robert Bauer nem lesz népszerű Brazíliában.

Robert Bauer reakciója az elveszített döntő után

A házigazda brazil válogatott büntetőrúgások után megnyerte a Németország elleni finálét a riói olimpián, így a selecao történetében először szerzett aranyérmet az ötkarikás játékokon. A meccs hőse a csapatkapitány Neymar volt, aki a rendes játékidőben egy gyönyörű szabadrúgásgóllal szerzett vezetést csapatának, majd ő rúgta a mindent eldöntő tizenegyest is.

Robert Bauer viszont negatív hőssé vált. Az Ingolstadt 21 éves játékosa a mérkőzés után jól látható módon mutatta a hetes számot a csordultig megtelt Maracana közönségének, utalva ezzel a két évvel ezelőtti világbajnoki elődöntőre, ahol Németország történelmi vereséget mért Brazíliára (7-1).

Az eset után Bauer nyomban közellenségé vált Brazíliában. A fiatal focista másnap bocsánatot kért Instagram oldalán, és egy brazil mezt magára öltve kért elnézést a hazai szurkolóktól.

[2356258] 2016-08-20 22:30:00 Brazil U23 - Germany U23x;