NB I

Megtréfálja volt edzője a Fradit?

  • mr.blonde

Az újonc Mezőkövesdet látja vendégül a címvédő Ferencváros, amely a Vasas elleni hazai vereség után magabiztos győzelemre készül volt edzője ellen.

Kattints a képre a játékért!

Habár a Pintér Attila vezette Mezőkövesd jól kezdte a bajnokságot, a legutóbbi három fordulóban nem szerzett pontot, így visszacsúszott a tabella utolsó előtti helyére. A címvédő Fradi hétvégén nagy meglepetésre kikapott odahaza a Vasastól, de hét közben Gyirmóton javítani tudott, így továbbra is a második helyen áll. A vasárnapi mérkőzésen is a zöld-fehéreknek áll a zászló, a magyar fogadóirodában mindössze 1.23-as szorzót kínálnak a ferencvárosiak sikerére.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Mezőkövesd
TippmixPro@1.23 TippmixPro@5.50 TippmixPro@11.00

A szerdai meccs után mindkét csapat vezetőedzője érdekes nyilatkozatot adott. Thomas Doll például azt mondta, jó pár játékosából hiányzik a tűz és az akarás, míg Pintér Attila volt szövetségi kapitány arról lamentált, hogy a téli alapozáson még meg lehet erősíteni a csapatot. Egyik oldalon sem teljesen elégedettek tehát az eddig mutatottakkal.

A szünet előtti utolsó meccs tehát mindkét klub számára igen fontos. A Fradi egy győzelemmel kicsit megnyugtathatja a kedélyeket, míg a kövesdiek egy esetleges pontszerzéssel is nagyon boldogok lennének.

A két keret közti különbség viszont azt mondatja velünk, hogy a borsodiak üres kézzel távoznak majd a fővárosból. A Fradi meccsről meccsre rengeteg helyzetet dolgoz ki, ám a helyzetkihasználása igen gyenge volt az elmúlt időszakban. A Mezőkövesd vélhetően a védekezésre koncentrál majd, így ezúttal Böde Dánieléknek jobban kell sáfárkodniuk az adódó lehetőségekkel.

Minden összevetve a Fradi jobb csapat, hazai pályán pedig meg is szerezheti a három pontot.

FTC - Mezőkövesd
hatharom.com-tipp: Ferencváros Hendikep 0:1
TippmixPro@1.75
[2253510] 2016-08-21 18:00:00 Ferencváros - Mezőkövesd Zsóryx;
2016-08-21;212
209575