Európa Liga

Visszavágna a románoknak a West Ham

  • varin

Tartalékosan utazik a londoni csapat oda, ahol tavaly nagyon megégtek. Idén jön a reváns?

A nap talán legérdekesebb csatájára Romániában kerül sor, az Astra Giurgiu vendége az a West Ham United lesz, amely tavaly egyszer már kapitulált a szomszédunknál. Idén talán egy fokkal komolyabban veszik a britek a találkozót, habár Slaven Bilic mester ezúttal is tartalékos csapatot küld majd pályára.

A horvát mester kénytelen volt Londonban hagyni Aaron Cresswellt, Andrew Ayew-t, Sofiane Feghoulit, Manuel Lanzinit és Diafra Sakhót is, így főleg csatárposzton lehetnek problémáik.. A West Ham egyébként sem kezdte jól a szezont, a felkészülési meccsek során mindössz egyszer diadalmaskodtak, de kapituláltak idegenben a Domzale ellen, valamint a bajnokságban is nulla ponttal kezdtek a Chelsea ellen.

   
  1 x 2
Astra Giurgiu-West Ham United 4.40 3.50 1.65

A románoknál is erőteljesen felemás a mérleg, a Szuperkupát ugyan megnyerték, de a Bajnokok Ligájából nagyon simán zúgtak ki a Koppenhága ellen, a bajnokságban pedig négy meccs után négy ponttal állnak. Ráadásul továbbra sem foglalhat helyet a kispadon az eltiltott Marius Sumudica.

[2335717] 2016-08-18 20:15:00 Astra Ploiesti - West Ham Unitedx;5

Valószínűleg a tavalyi látványos "nemtörődöm" után az angolok idén egy fokkal jobban odateszik magukat az Európa Ligában, ciki lenne például, ha az új stadionukban esnének ki az Astra ellen a visszavágón. Hazai pályán azonban a románokat rendkívül nehéz megverni, az elmúlt három évben 12 meccs alatt csupán 2 vereséget szenvedtek, a Lyon és a Salzburg ellen. De verték például a Dinamo Zágrebet és az Alkmaart is. A román csapat meccsein rendre sok gól esik és Bilic sem az a védekező focit erőltető tréner. Sok gólos, szoros derbi van kilátásban, ahol bármilyen eredmény születhet.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.85
[2335717] 2016-08-18 20:15:00 Astra Ploiesti - West Ham Unitedx;
2016-08-18;73

Kattints a képre a játékhoz!