NB I

Élcsapatok csatája a Fáy utcában

  • hatharom.com

Régen rendeztek úgy Vasas-Honvéd fővárosi rangadót, hogy mindkét csapat a dobogón állt.

Kattints a képre a játékért!

Márpedig most ez a helyzet, ugyanis mindkét budapesti alakulat remekül kapta el a bajnokság rajtját. A tavaly a bennmaradást csak az utolsó fordulóban kiharcoló Vasas a hétvégén a címvédő Ferencvárost két vállra fektetve átvette a vezetést a tabellán, a Honvéd pedig csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a Fradi mögé a 3. helyre. 

A kiváló eredmények miatt természetesen kiváló a hangulat mindkét klubnál, ugyanakkor mindkét oldalon tisztában vannak vele, hogy a keretek minősége alapján a dobogós helyezések olyan messze vannak a realitástól, mint a magyar csapatok a BL főtáblájától. Persze azért álmodozni lehet - és kell is -, így mindkét csapat folytatná a megkezdett utat. 

1X2    
Vasas Döntetlen Honvéd
TippmixPro@2.26 TippmixPro@3.25 TippmixPro@3.00

"A Vasas FC nem véletlenül áll abban a pozícióban, ahol most van. Nyert a legerősebbnek tartott, nemzetközi kupákban szerepelt gárdák ellen, tehát ez mindenképpen értékelendő teljesítmény, arról nem beszélve, hogy az elért eredménysoruk mindenki számára figyelmeztetésként kell, hogy hasson. Ahhoz, hogy egy jó eredményt érjünk el, meg kell majd szenvednünk ezen a mérkőzésen. Azt elmondhatom, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy egy jó meccset játszunk és eredményesek legyünk. Harcolnunk, küzdenünk kell úgy, hogy végig fegyelmezetten futballozunk" - nyilatkozta Marco Rossi, a Honvéd olasz vezetőedzője. 

[2253507] 2016-08-17 19:00:00 Vasas - Honvédx;5

A Vasast irányító Michael Oenning tiszteli a kispesti csapatot, de ezúttal is eredményes játékot szeretne látni csapatától.  "A felkészülés során már játszottunk a Honvéddal és tudjuk, hogy erős csapatról van szó. Nem véletlenül vannak a harmadik helyen. Célunk persze az, hogy otthon tartsuk a pontokat, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű történet. Nagyon hatékony a kispestiek tizenhatoson belül játéka, amit mutat az is, hogy sok szabálytalanságot követnek el velük szemben, és így talán a legtöbb tizenegyest rúghatták az elmúlt 5 forduló során. Ezeket amúgy mind értékesítették is, tehát egyértelmű, hogy a tizenhatoson belüli védekezésünkre nagyon oda kell figyelnünk. Szeretnénk a lendületet mindenképpen tovább vinni, és állandósítani, amit a hétvégi győzelem adott és arra törekszünk, hogy az utóbbi hetek eredményes játékát most is tudjuk hozni. Azonban körültekintőnek és koncentráltnak kell lennünk, mert a jó játék, az eredményesség nem magától értetődő dolgok, azokért meg kell küzdeni minden mérkőzésen, az egy az egy elleni párharcokban"

A bukik szerint a Vasas valamivel esélyesebb ezen a meccsen. A két csapat egymás elleni párharcaiból tavaly a piros-kékek jöttek ki jobban, hiszen két győzelem mellett egy döntetlen lett a mérleg. Most viszont két jó passzban lévő csapat feszül egymásnak, igazából veszítenivalója egyik oldalnak sincs, így pedig mi arra szavazunk, hogy mindkét együttes betalál a kapuba, amire most 1.80-as oddsot kaphatunk. 

Vasas - Honvéd
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.80
[2253507] 2016-08-17 19:00:00 Vasas - Honvédx;
2016-08-15;212
2016-08-16;212
209575